Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά FedHATTA: Τα ελληνικά τουριστικά γραφεία στο 17ο East Med Yacht Show

FedHATTA: Τα ελληνικά τουριστικά γραφεία στο 17ο East Med Yacht Show

Δυναμική ήταν η παρουσία των ελληνικών τουριστικών γραφείων-μελών των Ενώσεων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, στο 17ο East Med Yacht Show, που πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 6 Μαΐου, στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά.

Τουριστικά γραφεία από όλη την Ελλάδα συναντήθηκαν με επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού, πραγματοποίησαν επισκέψεις στα σκάφη, και είχαν την ευκαιρία να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίας στο χώρο του ιστιοπλοϊκού τουρισμού και του γιώτινγκ ο οποίος έχει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.

Ο κλάδος των τουριστικών γραφείων εκδήλωσε μεγάλο ενδιαφέρον για τον θαλάσσιο τουρισμό καθώς αναγνωρίζει σε αυτόν ένα ευρύ πεδίο δραστηριότητας αλλά και προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών του από το εξωτερικό κατά την προσφορά της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Ο Πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ήταν παρών τόσο κατά τις επαφές των τουριστικών γραφείων με τους επαγγελματίες θαλάσσιου τουρισμού όσο και στα εγκαίνια της έκθεσης. 

Ο κ. Τσιλίδης δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι ιδανική χώρα για θαλάσσιο τουρισμό λόγω της πληθώρας των νησιών της και της εξαιρετικά μεγάλης της ακτογραμμής. Οι επισκέπτες της μπορούν να περιηγούνται στα νησιά μας έχοντας την ευελιξία να απολαμβάνουν τις όμορφες παραλίες και την ίδια ημέρα να ελλιμενίζουν το σκάφος τους διασκεδάζοντας σε άλλο μέρος του νησιού. Ο συνδυασμός αυτός του γιώτινγκ και του ‘life living’ ενθουσιάζει ιδιαίτερα τους ξένους επισκέπτες.

Τα τουριστικά γραφεία θα συνεχίσουν να προσφέρουν στους τουρίστες της χώρας το προϊόν αυτό, το οποίο είναι μοναδικό, ποιοτικό και προσφέρει καλό value, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στον ξένο επισκέπτη να ανακαλύψει τις ομορφιές της χώρα μας με έναν ξεχωριστό τρόπο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.