Αρχική Αθλητικά Όλα έτοιμα για την εκκίνηση του Πρωταθλήματος Jet Ski 2018 από το...

Όλα έτοιμα για την εκκίνηση του Πρωταθλήματος Jet Ski 2018 από το Μπάτη του Παλαιού Φαλήρου

Όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση ενός «νέου» Πανελληνίου Πρωταθλήματος Jet Ski. Εκκίνηση που θα δοθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου 2018, από ένα πραγματικά εντυπωσιακό και πανέμορφο μέρος, όπως είναι η τοποθεσία Μπάτης στο Παλαιό Φάληρο.

Η συνεργασία της διοργανώτριας Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας (Ε.Λ.Τ.), με τον Δήμο του Παλαιού Φαλήρου έφεραν μετά από πολλά χρόνια το άθλημα κυριολεκτικά μέσα στην Αθήνα, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από κοντά όλοι όσοι το επιθυμούν.

«Ο Δήμος του Παλαιού Φαλήρου δέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τζετ σκι 2018, θέτοντας φυσικά από την αρχή την προϋπόθεση να γίνουν όλα όσα πρέπει σε συνεργασία της ΕΛΤ και την Λιμενική Αστυνομία. Ενέργειες ώστε να εξασφαλισθεί η σωστή διεξαγωγή των αγώνων με όλα τα μέτρα ασφάλειας για τους αγωνιζόμενους αλλά και τους λουόμενους», δήλωσε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, στην σημερινή συνέντευξη Τύπου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο.

Και συμπλήρωσε ο κ. Χατζηδάκης: «Εμείς ως Δήμος είμαστε θετικοί σε αθλητικές διοργανώσεις όλων των αθλημάτων, χωρίς να επιβαρύνουμε τον προϋπολογισμό μας και το αποδεικνύουμε με κάθε ευκαιρία. Είμαστε επίσης θετικοί και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην θάλασσα, θυμίζοντας ότι έχουμε διοργανώσει και αγώνες Φόρμουλα 1 στην θάλασσα, κάτι που θέλουμε να επαναλάβουμε. Θεωρώ λοιπόν μια μοναδική ευκαιρία οι κάτοικοι της πόλης μας αλλά και ολόκληρης της Αττικής να δουν συναρπαστικούς αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μπάτη».

Συνολικά 35 οδηγοί οι κορυφαίοι του αθλήματος θα προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα διεκδικώντας τη νίκη αλλά και καλά πλασαρίσματα στον 1ο αγώνα της χρονιάς, μπαίνοντας δυνατά στην μάχη της διεκδίκησης των θέσεων της κορυφής.

«Ξεκινάει μια ιδιαίτερα ελπιδοφόρα χρονιά για το άθλημά μας. Οι οδηγοί θέλουν ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα. Κι αυτό θέλουμε να τους προσφέρουμε. Το ξεκίνημα είναι ιδανικό, μιας και θα γίνει από ένα πανέμορφο σημείο όπως είναι το Παλαιό Φάληρο», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας Παύλος Χριστόπουλος ο οποίος και συμπλήρωσε: «Ο Δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης έδειξε από την αρχή το πόσο κοντά είναι στον αθλητισμό και μας βοήθησε πολύ ώστε να διοργανώσουμε ένα διαφορετικό και μοναδικό event μέσα στην Αθήνα. Τον ευχαριστούμε για την φιλοξενία και την υποστήριξη και θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε κι άλλους σημαντικούς αγώνες στο Φάληρο και γιατί όχι και διεθνείς».

Το παρών στην σημερινή συνέντευξη Τύπου έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ο οποίος δήλωσε για την διοργάνωση: «Ευκαιρία για κοινό να δει διαφορετικούς και συναρπαστικούς αγώνες. Αυτή είναι μια ακόμα σημαντική διοργάνωση που φιλοξενεί ο Δήμος μας. Είμαι σίγουρος ότι το θέαμα θα είναι εντυπωσιακό και έντονος ο συναγωνισμός».

Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει λοιπόν ένα διαφορετικό Πρωτάθλημα που θα «ταξιδέψει» σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας συναρπαστικό θέαμα σε όσους το παρακολουθήσουν. Οι κορυφαίοι οδηγοί του αθλήματος με πραγματικά πολύ δυνατά τζετ σκι πολλών – πολλών κυβικών υπόσχονται σκληρό συναγωνισμό και στις πέντε αγωνιστικές κατηγορίες που είναι οι: Open, Stock, Novice, N/A, Pro Ski.

Το Σάββατο (12 Μαΐου 2018) οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16:00 και θα τελειώσουν στις 20:00, ενώ θα ακολουθήσει παρουσίαση των οδηγών και την Κυριακή (13 Μαΐου 2018) οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 12:00 και ολοκληρωθούν στις 16:00 με τις απονομές στους νικητές και των δύο ημερών.

Ο επόμενος αγώνας του Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στη Ναύπακτο το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουνίου και θα ακολουθήσουν οι αγώνες στο Πόρτο Χέλι, την Εύβοια, την Μήλο, την Θεσσαλονίκη, την Καλαμάτα, ενώ η ολοκλήρωση της χρονιάς θα γίνει στην Αττική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.