Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΣΒΟΥ: Καμπάνια προσέλκυσης επισκεπτών από Αθήνα, στις εκθέσεις...

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΣΒΟΥ: Καμπάνια προσέλκυσης επισκεπτών από Αθήνα, στις εκθέσεις “Greek Travel Show” & “Ελλάδος Γεύση”

Σε δύο σημαντικά τουριστικά – εμπορικά γεγονότα, ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης Λέσβου: 

  1. Στη έκθεση διακοπών και ταξιδιών “Greek Travel Show – Ελληνικές Διακοπές 2018” (4 – 6 Μαϊου 2018), που αναφέρεται στον εσωτερικό τουρισμό και πραγματοποιείται από τη “ΔΕΘ HELEXPO” στο Εκθεσιακό Κέντρο “HELEXPO” του Αμαρουσίου (βορειοανατολικά προάστια), και  
  2. Στην έκθεση “Ελλάδος Γεύση” (10 – 13 Μαϊου 2018), που αναφέρεται στο τρίπτυχο “Τουρισμός, Πολιτισμός, Γαστρονομία” και πραγματοποιείται από την “ALFA EXPO” στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (νοτιοδυτικά προάστια).

Και οι δύο εκθέσεις, οι οποίες γεωγραφικά καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίου, είναι δύο λαϊκά εμπορικά festivals, που απευθύνονται κατευθείαν στον τελικό καταναλωτή της Αθήνας, με στόχους: α) την επιλογή των φετινών διακοπών του και την απευθείας πώληση τους στον επισκέπτη, και β) την προώθηση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων. 

Ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης Λέσβου (Ο.Τ.Α.Λ.) Α.Μ.Κ.Ε. θα συμμετάσχει στις δύο αυτές εκθέσεις, με την οργανωτική σύμπραξη και άλλων φορέων του νησιού, καθώς και με την εθελοντική συνδρομή μελών των Λεσβιακών Συλλόγων της Αθήνας και της Ο.Λ.Σ.Α.

Με τη διπλή αυτή παρουσία της Λέσβου στην Αθήνα, στοχεύουμε σε μία δυναμική καμπάνια, τόσο για τον τουριστικό όσο και για τον παραγωγικό τομέα του νησιού, προσφέροντας τη δυνατότητα συμμετοχής στα περίπτερα των δύο εκθέσεων με δικό τους ατομικό χώρο, τόσο φορέων όσο και επιχειρήσεων.  

Οι εκπρόσωποι των διαφόρων φορέων και επιχειρήσεων της κάθε περιοχής που επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο περίπτερο της Λέσβου (τα ατομικά έξοδα μετακινήσεων, διαμονής και διατροφής, βαρύνουν τους ίδιους). Ωστόσο, για όσους θα ταξιδέψουν από τη Λέσβο στην Αθήνα, προκειμένου να “υποστηρίξουν” με τη φυσική τους παρουσία τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, θα χορηγηθεί ειδική έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια (ατομικά και Ι.Χ. αυτοκίνητο), από τις δύο εταιρείες που εξυπηρετούν το νησί με την πρωτεύουσα.   

Για την αρτιότερη παρουσίαση της κάθε περιοχής, είναι σκόπιμη η ενεργοποίηση και η εμπλοκή των μελών του αντίστοιχου Συλλόγου της Αθήνας και η αγαστή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.