Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η FedHATTA στηρίζει τον θαλάσσιο τουρισμό- Δυναμικό «παρών» στο 17ο East Med...

Η FedHATTA στηρίζει τον θαλάσσιο τουρισμό- Δυναμικό «παρών» στο 17ο East Med Yacht Show

Δυναμικό «παρών» θα δώσει η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, και πλήθος ελληνικών τουριστικών γραφείων-μελών των Ενώσεών της στη μεγάλη έκθεση θαλάσσιου τουρισμού East Med Yacht Show 2018 την Παρασκευή, 4 Μαΐου και ώρα 4 μμ. στη Μαρίνα Ζέας.

Η επίσκεψη στο Yacht Show (3-6 Μαΐου 2018) θα αποτελέσει μοναδική ευκαιρία για τα τουριστικά γραφεία να γνωρίσουν από κοντά τα σκάφη, να ενημερωθούν για τις διαδικασίες ναύλωσης, αλλά και για τις πωλήσεις, προκειμένου να μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις των πελατών τους, για την όλο και αυξανόμενη ζήτηση η οποία διαπιστώνεται τόσο σε ελληνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο στον θαλάσσιο τουρισμό.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει cocktail, σύντομη παρουσίαση της έκθεσης και επίσκεψη στα σκάφη.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, δήλωσε: «Στηρίζουμε το θαλάσσιο τουρισμό και καλούμε τους συναδέλφους στην ειδική εκδήλωση της Παρασκευής 4 Μαΐου, να ζήσουμε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του yachting.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 60 σκάφη επανδρωμένα Motor Yachts, Sailing Yachts, Catamaran & Bareboats, καλύπτοντας όλο το εύρος των σκαφών που διατίθενται προς ναύλωση και προς πώληση στην ελληνική αγορά και 50 εκθέτες Ελληνικών εταιρειών ναύλωσης σκαφών και εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες στο θαλάσσιο τουρισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.