Αρχική Αεροπορικά Νέα Το Παγκόσμιο Κύπελλο Γκολφ της Turkish Airlines στην Αθήνα

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Γκολφ της Turkish Airlines στην Αθήνα

Το διαρκώς αναπτυσσόμενο Turkish Airlines World Golf Cup διοργάνωσε η Turkish Airlines στο Golf της Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο 5 Μαΐου 2018.

Η αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί τις περισσότερες χώρες και διεθνείς προορισμούς παγκοσμίως, και έχει επανειλημμένα βραβευτεί για τις υπηρεσίες της Business Class, είναι και η διοργανώτρια εταιρεία του Turkish Airlines World Golf Cup, του διεθνούς θεσμού που έχει περισσότερους από 8.000 προσκεκλημένους που αγωνίζονται σε περισσότερα από 100 τουρνουά παγκοσμίως.

Η Turkish Airlines στηρίζει το φιλόδοξο όραμα της άμιλλας στον αθλητισμό και επιδιώκει, μέσα από αυτό, να φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους από διαφορετικά έθνη.

Αυτή η υποστήριξη στον αθλητισμό καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από διαφορετικά αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το ράγκμπι και το γκολφ σε όλα τα επίπεδα. Οι ερασιτεχνικοί αγώνες γκολφ είναι ένα ακόμη παράδειγμα της υποστήριξης αυτής. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των υπηρεσιών που παρέχει η Turkish Airlines στους επιβάτες της Business Class είναι και η δυνατότητα να μεταφέρουν δωρεάν τα μπαστούνια (τον εξοπλισμό) του γκολφ.

Το Turkish Airlines World Golf Cup πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με την υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων κι εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου βρίσκονταν ανάμεσα στους αγωνιζόμενους στο Golf της Γλυφάδας.

Το φετινό τουρνουά υποστηρίζεται από τους Financial Times, τη National, τα Titanic Hotels και έχει ως συνεργάτη ένδυσης τη Ruck & Maul. Οι νικητές θα προκριθούν για τα Grand Finals που θα διεξαχθούν στην Αττάλεια το Νοέμβριο, όπου θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μια θέση στο Turkish Airlines Open pro-am. Θα ταξιδέψουν με τη Business Class της Turkish Airlines και θα μείνουν στο πέντε αστέρων Titanic Golf Deluxe Hotel.

Ο κ. Kevork Palamudian διακρίθηκε με 37 πόντους. Ο κ. Γιάννης Κρητικός κατέκτησε τη δεύτερη θέση και ο κ. Άρης Βωβός την Τρίτη. Παρόλο που εξελέγη νικητής, κ. Palamudian, δεν θα συμμετάσχει στον μεγάλο τελικό του 2018, καθώς έχει ήδη πάρει μέρος σε προηγούμενο Grand Final. Για το λόγο αυτό, την Αθήνα θα εκπροσωπήσει ο κ. Γιάννης Κρητικός, ο οποίος διακρίθηκε στο διαγωνισμό με 37 πόντους, ενώ ακολούθησαν ο κ. Άρης Βωβός και ο κ. Jason Hare.

Στο διαγωνισμό Nearest the Pin, νικητής αντρών ήταν ο κ. Δημήτριος Γκατσώνης, και νικήτρια γυναικών ήταν η κα Harumi Nagel, ενώ ο κ. Jason Hare, είχε το καλύτερο gross score.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους καλεσμένους μας που συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης του World Golf Cup της Turkish Airlines στην Αθήνα», δήλωσε o κ. Alp Yavuzeser, Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα.

«Για ακόμη μια φορά, ήταν ένα εξαιρετικό τουρνουά του Turkish Airlines World Golf Cup (TAWGC). Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Γιάννη Κρητικό και να του ευχηθώ καλή τύχη στην Αττάλεια».

 

Η Turkish Airlines πετάει σε 302 πόλεις, σε 121 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει διακριθεί στα Skytrax World Airlines Awards το 2017 με τα βραβεία «World’s Best Business Class Catering Service», « World’s Best Business Class Lounge» και «World’s Best Business Class Lounge Dining».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.