Home Αστρολογικές προβλέψεις 2 – 9 Απριλίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

2 – 9 Απριλίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

Ο μήνας Απρίλης ξεκινάει με μεγάλη αισιοδοξία που πλαισιώνεται από την προσμονή του Πάσχα της μεγάλης εορτής της Ορθοδοξίας.

Αν και οι πλανητικές όψεις δεν είναι οι πιο ευοίωνες εμείς θα προσπαθήσουμε να βιώσουμε το μήνα χαρμόσυνα.

Ξεκινάμε με την επιρροή της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στις 31 του Μάρτη στον άξονα Zυγού – Κριού, αλλά εξακολουθεί να εκφράζει τις ιδιότητες της και τις πρώτες μέρες του μήνα. Θα επικρατήσει ζήλια, κτητικότητα και γενικώς απληστία.

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από τη Σύνοδο Αρη Κρόνου που μπορεί να βοηθήσει την επίτευξη των στόχων μας, αλλά θα υπάρξει ψυχρότητα και σκληρότητα στις σχέσεις. Γι αυτό να είμαστε προσεκτικοί στο χειρισμό του λόγου.

Η πιο θετική μέρα της εβδομάδας είναι η Μ. Παρασκευή όπου πραγματοποιείται το τρίγωνο της Σελήνης Ουρανού και θα έχουμε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Το Μ. Σάββατο του τρίγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου δίνει μία σοβαρότητα στις υποσχέσεις συναισθηματικού περιεχομένου.

Την Κυριακή δεν έχουμε παρά να εορτάσουμε με χαρά, αγάπη προς όλους το Πάσχα και να μην ασχοληθούμε με τις διελεύσεις των πλανητών.

Ας δούμε πως θα είναι σε γενικές γραμμές η επιρροή των πλανητών για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1 ΚΡΙΟΙ

Η εβδομάδα σας βοηθά να βελτιώσετε τα οικονομικά σας με την Αφροδίτη στον Ταύρο και εκεί ρίχνετε όλη σας την ενέργεια. Με τον ανάδρομο Ερμή μπορείτε να κάνετε συζητήσεις που δεν είναι γόνιμες, αλλά θα θέσετε σε λειτουργία τις συμφωνίες που πρέπει να υπογραφούν μετά τις 16 του μήνα.

2 ΤΑΥΡΟΙ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας χαρίζει λάμψη και γοητεία. Ρίχνετε όλη σας την ενέργεια στο συναισθηματικό χώρο. Αναζητάτε κάτι μόνιμο και σταθερό καθώς και ένα άτομο που σας εμπνέει. Να τσεκάρετε τις πληροφορίες που σας δίνονται για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

3 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Αρης στον Αιγόκερω ρίχνει το φως στα οικονομικά σας και ανησυχείτε μήπως επηρεαστούν οι σχέσεις σας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο δεν είναι από τις πιο ευνοικές θέσεις. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε και κάνετε διπλές σχέσεις κάτι που συνηθίζετε εάν μη τι άλλο με το νου.

4 ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Οι φίλοι είναι αυτοί που θα σας στηρίξουν αυτήν την εβδομάδα και θα σας δώσουν συμβουλές εάν χρειαστεί. Προσοχή στη σχέση σας με το σύντροφο η κάποιο στενό συνεργάτη καθότι ο Αρης διανύει το απέναντι ζώδιο του Αιγόκερου που αφορά στην συναισθηματική κατάσταση του καθενός σας.

5 ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Με τονισμένη αυτοπεποίθηση έχετε ερωτική διάθεση την οποία οι άλλοι μυρίζονται και σας ανταποδίδουν αγάπη και ενδιαφέρον. Εχετε μεγάλη ενέργεια και ενδέχεται να την εξαντλήσετε και να νοιώσετε κόπωση. Στο χέρι σας να αλλάξετε την πορεία των άστρων εάν χρησιμοποιήσετε σύνεση.

6 ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Με πλανήτες σε φιλικά για σας ζώδια όπως η Αφροδίτη στον Ταύρο και ο Αρης στον Αιγόκερω βελτιώνεται η ερωτική σας ζωή και αναπτερώνεται το ηθικό σας. Είσασταν πεσμένοι λόγω των οικονομικών σας, αλλά αρκεί να μην υπογράψετε τίποτε έως τις 16 του μήνα και μην ασχοληθείτε με αυτά.

7 ΖΥΓΟΙ

Ενδέχεται να λάβετε βοήθεια από τρίτους στα οικονομικά σας. Αυτό θα σας χαρίσει αισιοδοξία για να αντιμετωπίσετε τις ανάγκες της οικογενειακής εστίας. Με το σύντροφο να είστε προσεκτικοί στη χρήση του λόγου καθότι είστε πιεσμένοι και μπορεί να γίνετε εριστικοί.

8 ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Λάμψη, γοητεία και πειθώ είναι οι αρετές που σας χαρακτηρίζουν αυτήν την εβδομάδα. Μπορείτε να ζητήσετε ό τι επιθυμείτε από το σύντροφό σας και να σας δοθεί. Εάν είστε μόνοι υπάρχουν πιθανότητες να ζευγαρώσετε.

9 ΤΟΞΟΤΕΣ

Μία τάση υπερκαταναλωτισμού θα σας διακρίνει, αλλά και απρόοπτες δαπάνες ενδέχεται να ανακύψουν. Προφανώς να βγείτε από τον προυπολογισμό σας. Πάντως εσείς δεν χάνετε ποτέ το κέφι σας και την αισιοδοξία απαραίτητος σύμμαχος για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα.

10 ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Ο Αρης, ο πλανήτης της δράσης και της έντασης, στο ζώδιό σας ήδη από τον προηγούμενο μήνα σας χαρίζει ενέργεια την οποία καλείστε να χρησιμοποιήσετε σωστά και με σύνεση για να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σας κάνει συναισθηματικούς και δορικούς.

11 ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Μία ανασφάλεια σας διακατέχει. Κι αυτό οφείλεται στον Αρη που διανύει τον 12* σας οίκο. Γι αυτό κλείνεστε στον εαυτό σας και στην οικογενειακή εστία όπου βρίσκετε θαλπωρή και σιγουριά την οποία έχετε τόσο ανάγκη. Ο ανάδρομος Ερμής σας καλεί σε ενδοσκόπηση και φέρνει μία βραδύτητα στην εξέλιξη των υποθέσεων σας.

12 ΙΧΘΥΕΣ

Η συλλογική δραστηριότητα και η ανάγκη σας να βρεθείτε με συγγενείς και φίλους κάνει τις μέρες ευχάριστες. Ο Δίας θα φέρει ελπιδοφόρα μηνύματα, αλλά η ανάδρομη πορεία του θα επιβραδύνει την εξέλιξή τους. Μην επενδύετε σε υποσχέσεις που θα σας δώσουν καθώς ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει ανατροπές.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version