Αρχική Δήμοι Πλούσιος ο Απολογισμός του 1ου συνεδρίου τουρισμού στην Ίο

Πλούσιος ο Απολογισμός του 1ου συνεδρίου τουρισμού στην Ίο

Με την υπόσχεση και προοπτική καθιέρωσης ως θεσμού, ολοκληρώθηκε επιτυχώς το 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στις 12 Απριλίου 2018 με διοργανωτή το Δήμο Ιητών, τη δυναμική δράση ομάδας εθελοντών με επικεφαλής την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού, κα. Αντζελα Φάκου και τη φροντίδα του Δημάρχου, κ. Μιχάλη Πετρόπουλου.

Σε ένα περιεκτικό και άκρως διδακτικό διήμερο, πλήθος επιλεγμένων ομιλητών με εξειδίκευση στα ξενοδοχειακά, την εστίαση, την αναψυχή, το marketing και την επιχειρηματική ανάπτυξη, πρόσφερε πρακτικές συμβουλές, προκάλεσε συζητήσεις και ενθάρρυνε την γόνιμη ανταλλαγή ιδεών με τους δεκάδες συμμετέχοντες επαγγελματίες που έσπευσαν να δηλώσουν δυναμικά «παρών», γεμίζοντας τη συνεδριακή αίθουσα του Μουσείου Γαίτη.

Πάνω από 15 ομιλητές από τον Ακαδημαϊκό χώρο, τον Τουριστικό κλάδο, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ευρύτερα τον Οικονομικό τομέα, τίμησαν με την παρουσία τους την στοχευμένη εκπαιδευτική πρωτοβουλία του Δήμου. «Στόχος μας δεν ήταν να δημιουργήσουμε ένα ακόμη αποστειρωμένο και θεωρητικό συνέδριο για τον Τουρισμό. Η ενθουσιώδης αποδοχή και η ενεργός συμμετοχή επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε καταλύματα, μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες καθώς και η δυναμική που ανέπτυξαν οι προσκεκλημένοι ομιλητές, δικαιώνουν την επιλογή μας και μας οπλίζουν με δύναμη να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση», δήλωσε στο τέλος του Συνεδρίου, η κυρία Άντζελα Φάκου που ευχαρίστησε θερμά όλους όσους εργάστηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία του 1ου οργανωμένου εκπαιδευτικού εγχειρήματος στην Ίο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.