Home Αστρολογικές προβλέψεις 26 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

26 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

Φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου χωρίς να το καταλάβουμε. Σ αυτό μπορεί να έχουν συμβάλλει και οι ευοίωνες κλιματολογικές συνθήκες που έκαναν το χειμώνα πιο ήπιο και πιο ευχάριστο.

H εβδομάδα ξεκινάει με μία μεγαλοπρεπή Σελήνη στο Λέοντα που δίνει μία δημιουργική διάθεση. Συνεχίζει με μία ένταση καθώς την Πέμπτη πραγματοποιείται η Σύνοδος Αφροδίτης Ουρανού που εμπνέει τους ξαφνικούς έρωτες και τη Σύνοδο Ηλιου – Κρόνου που δυσχεραίνει τις σχέσεις, αλλά και την καριέρα ατόμων κύρους. Ο Ερμής που βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά ήδη από την προηγούμενη Παρασκευή σας καλεί να επανεξετάσετε αποφάσεις που πάρθηκαν στο άμεσο παρελθόν. Δεν ενδείκνυται για υπογραφές συμβολαίων και έναρξη νέων καταστάσεων.

Το Σάββατο πραγματοποιείται η Πανσέληνος στη 10* 45’ του άξονα Ζυγού Κριού. Συμμετέχει ο Αρης, ο Κρόνος και ο Ερμής. Είναι μία δύσκολη Πανσέληνος για ότι αφορά την επικοινωνία. Θα σημειωθεί μεγάλη επιθυμία για συντροφικότητα, αλλά δεν γνωρίζουμε εάν θα ικανοποιηθεί. Πρόσωπα κύρους θα εκτεθούν και προφανώς να χαθούν οι ισορροπίες. Η αγάπη που θα κυριαρχήσει θα δώσει ζεστασιά και θα λειτουργήσει με ευλογία για την επίλυση των προβλημάτων.

Ας δούμε τώρα πως θα επηρεαστούν τα ζώδια το καθένα ξεχωριστά.

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1 ΚΡΙΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινάει με καλή διάθεση και τερματίζει με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού Ζυγού όπου θα αναζητήσετε την παρέα του συντρόφου σας, αλλά θα είστε φειδωλοί στην έκφραση των συναισθημάτων. Προφανώς να είστε διστακτικοί στη λήψη αποφάσεων καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα.

2 ΤΑΥΡΟΙ

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας ασχολείστε με την οικογενειακή εστία. Ένα άτομο σας γοητεύει, αλλά είστε ντροπαλοί στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Να είστε προσεκτικοί το Σάββατο με την Πανσέληνο που ενδέχεται να βγάλει στην επιφάνεια κάποιο θέμα υγείας.

3 ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας ευνοούνται για συζητήσεις χωρίς να προχωρήσετε σε συμφωνίες για νέα ξεκινήματα. Η Πανσέληνος σας χαρίζει μία ερωτική διάθεση, η οποία σας βοηθάει να εκφραστείτε άνετα αν και δεν έχετε την οικονομική άνεση που σας βοηθούσε να είστε άνετοι και στη συμπεριφορά.

4 ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Κάτι μπορεί να αλλάξει στον επαγγελματικό στίβο. Προφανώς η στάση σας απέναντι στα πράγματα. Η Πανσέληνος θα σας κάνει να νιώστε μία πάλη ανάμεσα στις ανάγκες της οικογενειακής εστίας και τις υποχρεώσεις στον εργασιακό τομέα. Θα κυριαρχήσει η εργασία όπου θα δώσετε περισσότερη ενέργεια.

5 ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Παρότι η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και σας κάνει πιο λαμπερούς και αγαπητούς εσείς να νοιώσετε μία κόπωση η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα και δεν προλαβαίνετε. Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς και φλερτάρετε με κέφι.

6 ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η εβδομάδα θα σας προβληματίσει γύρω από τα οικονομικά θέματα. Προφανώς αγαπημένα πρόσωπα να σας ζητήσουν οικονομική βοήθεια και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Στις 29 του μήνα σας διακατέχει μία αυστηρότητα λόγω της Συνόδου του Ηλιου με τον Κρόνο.

7 ΖΥΓΟΙ

Οι φίλοι θα σας δώσουν ένα χέρι βοηθείας αυτήν την εβδομάδα, η οποία παρουσιάζει δυσκολίες στην επικοινωνία κυρίως με το σύντροφο η κάποιο στενό συνεργάτη. Σας αυτό οφείλεται η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού Ζυγού και ρίχνει το φως στα θέματα συναισθηματικής φύσεως.

8 ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Θα σας προσκαλούσα να είστε επιεικείς με τα αγαπημένα άτομα και να φροντίσετε να μην τα πληγώσετε εξ αιτίας της συμμετοχής του Κρόνου στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού Ζυγού και βγάζει όλα τα απωθημένα στην επιφάνεια, τα οποία ζητούν την άμεση επίλυσή τους.

9 ΤΟΞΟΤΕΣ

Χαράς ευαγγέλια για εσάς τα τυχερά Τοξοτάκια καθότι η εβδομάδα παρουσιάζει ευκαιρίες για να συναντήσετε φίλους και να ψυχαγωγηθείτε. Είναι η Πανσέληνος αυτή που σας εμπνέει να επιλέξετε με αυστηρά κριτήρια τα άτομα που συναναστρέφεστε και τις επιλογές που κάνετε.

10 ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Εσείς οι τόσο εργασιομανείς Αιγόκεροι συγκρούεστε ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει. Ζείτε μία πάλη μεταξύ τις ανάγκες της οικογενειακής εστίας και τις υποχρεώσεις στον επαγγελματικό στίβο. Γενικώς οι μέρες είναι γόνιμες για την προώθηση των σχεδίων σας.

11 ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Ευχάριστα νέα θα έχετε αυτήν την εβδομάδα κυρίως εάν αντιμετωπίσετε τη ζωή με αισιοδοξία. Τα άστρα είναι σύμμαχοί σας. Να φροντίσετε να επωφεληθείτε με τη στάση σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού Ζυγού σας ξεσηκώνει για ένα μακρινό ταξίδι η για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο.

12 ΙΧΘΥΕΣ

Ρίχνετε όλη την ενέργειά σας στα οικονομικά που σας ταλανίζουν αυτόν τον καιρό όπως πολλούς ανθρώπους που μιλούν ελληνικά. Δεν πρέπει να πτοείστε καθώς ένα χέρι βοηθείας θα έρθει από το πουθενά και θα σας ξελασπώσει. Αλλαγές θα σημειωθούν χάρη στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού Ζυγού που αφορά τα οικονομικά σας.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version