Αρχική Βραβεία Ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts διακρίθηκε με 2 Βραβεία στα φετινά...

Ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts διακρίθηκε με 2 Βραβεία στα φετινά TUI HOLLY 2018

Φέτος, ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts, τιμήθηκε με δύο βραβεία στον διεθνή αναγνωρισμένο θεσμό TUI Holly 2018. Σύμφωνα με την μεγαλύτερη ετήσια έρευνα πελατών που διεξάγεται στη γερμανική τουριστική βιομηχανία, μισό εκατομμύριο επισκέπτες της TUI καθορίζουν τον κατάλογο με τα κορυφαία ξενοδοχεία.  Για πέμπτη συνεχή χρονιά, το ξενοδοχείο TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica στη Ρόδο, έχει κερδίσει το βραβείο TUI Holly και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 100 κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης. Παράλληλα, το ξενοδοχείο TUI Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica στα Χανία κέρδισε το βραβείο για πρώτη φορά. Για περισσότερα από 20 χρόνια, το βραβείο TUI Holly έχει εδραιωθεί ως σύμβολο αριστείας ως προς τις υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο. Το συγκεκριμένο βραβείο θεωρείται ως εγγύηση της υψηλότερης ικανοποίησης των πελατών, καθιστώντας την ταξιδιωτική εμπειρία των πελατών μοναδική.  

Η εταιρεία Atlantica Hotels & Resorts, είναι η μοναδική Κυπριακή Ξενοδοχειακή εταιρεία, μέλος του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο της TUI Group, όπου δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο με σύνολο 47 ξενοδοχειακών μονάδων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.