Αρχική Γαστρονομία Αστέρια Michelin στο Sani Gourmet 2018 Rising Stars Part 3 11-15 Μαΐου, Sani Resort

Αστέρια Michelin στο Sani Gourmet 2018 Rising Stars Part 3 11-15 Μαΐου, Sani Resort

Το Sani Resort για άλλη μια χρονιά συγκεντρώνει τον Μάϊο οκτώ chef βραβευμένους με αστέρια Michelin οι οποίοι θα ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους στο πλαίσιο του Sani Gourmet, προσφέροντας στο κοινό καινούργιες γαστρονομικές εμπειρίες.

Στη 13η χρονιά του φέτος, ο καταξιωμένος εντός και εκτός Ελλάδος θεσμός, που κάθε άνοιξη φέρνει την υψηλή γαστρονομία στο προσκήνιο, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 15 Μαΐου.

Με θέμα «Rising Stars Part 3», το Sani Gourmet συνεχίζει για τρίτη συνεχή χρονιά την παρουσίαση καταξιωμένων chef αλλά και νέων ταλέντων του διεθνούς γαστρονομικού στερεώματος που εκφράζουν με τα μενού τους τις διεθνείς τάσεις στη γαστρονομία.

Με αυτή τη φιλοσοφία, για πέντε ημέρες οι συμμετέχοντες chef θα μαγειρέψουν στις κουζίνες των εστιατορίων “Water”, “Fresco”, “Katsu” και “Byblos” του Sani Resort, γεφυρώνοντας δημιουργικά τα γαστρονομικά βιώματα από τους τόπους καταγωγής, διαμονής ή έμπνευσής τους με τις ιδιαίτερες τεχνικές τους.

Ενδεικτικά, θα λάβουν μέρος ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin Ιταλός Saverio Sbaragli, ο επί δεκαετία συνεργάτης και executive chef του “Hakkasan Group” Αμερικανοκορεάτης Akira Back με ένα αστέρι, ο βραβευμένος με ένα αστέρι, μινιμαλιστής Ολλανδός Remco Kuijpers που αναδεικνύει τα υλικά σε “αστέρια” των πιάτων του και ο Γερμανός Bjorn Swanson που κατάφερε να βραβευθεί με αστέρι Michelin έξι μόλις μήνες μετά τα εγκαίνια του εστιατορίου του, “Golvet’’.

Το πλήρες πρόγραμμα και λεπτομέρειες σχετικά με τους chef και τις εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.