Αρχική Δήμοι Το portal thessaloniki.travel και στη Γερμανική γλώσσα

Το portal thessaloniki.travel και στη Γερμανική γλώσσα

Celestyal Cruises

Τη μεγάλη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου επέλεξε συμβολικά ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης για να ανακοινώσει την παρουσίαση και στη Γερμανική γλώσσα του thessaloniki.travel.
Το portal thessaloniki.travel παρουσιάζει το πανόραμα της τουριστικής Θεσσαλονίκης, σε όλες τις θεματικές της μορφές παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες,διαδρομές και χάρτες στα Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά ,Κινέζικα και τώρα στα Γερμανικά.
Στον ενάμισι χρόνο της λειτουργίας του έχει εξελιχθεί στο σημαντικότερο «εργαλείο» προβολής κι ενημέρωσης για τον ψηφιακό τουρισμό της Θεσσαλονίκης με 660.000 προβολές.
Όπως ανέφερε η κα Πατουλίδου, μιλώντας μέσα από το ελληνικό περίπτερο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού (ΙΤΒ Berlin) «το thessaloniki.travel εξελίσσεται πλέον στο πιο πολύγλωσσο τουριστικό portal της Μακεδονίας καθώς οι γλώσσες που «μιλάει» είναι πλέον πέντε ενώ υπάρχουν σε εξέλιξη διεργασίες να προστεθεί σύντομα και έκτη».
«Επιλέξαμε να ανακοινώσουμε με την παρουσία μας εδώ , την προσθήκη και της Γερμανικής γλώσσας στο portal του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.
Η αυξητική τάση προσέλευσης Γερμανών τουριστών κάθε χρόνο και μάλιστα καθ’ ολη τη διάρκεια του, αποδεικνύει ότι η Θεσσαλονίκη αποτελεί πλέον ελκυστικό προορισμό.
 Είναι δε πολύ σημαντική η πληροφορία -σύμφωνα με τις στατιστικές που καταγράφονται- ότι η Ελλάδα   είναι ο δεύτερος σημαντικότερος προορισμός για τους Γερμανούς τουρίστες “ τόνισε η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.