Αρχική Βραβεία Τέσσερα κορυφαία βραβεία για τη Celestyal Cruises στα Tourism Awards 2018

Τέσσερα κορυφαία βραβεία για τη Celestyal Cruises στα Tourism Awards 2018

Η εταιρεία έλαβε σημαντικές διακρίσεις για ακόμη μια χρονιά, με τρία χρυσά βραβεία και ένα ασημένιο

Η Celestyal Cruises, κατέκτησε τέσσερα σημαντικά βραβεία στα Tourism Awards 2018, σηματοδοτώντας την αξία των αδιάκοπων προσπαθειών της εταιρείας να προσφέρει στους επιβάτες της την αυθεντική εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας, αλλά και του ρόλου της στη διάδοση της ελληνικής κρουαζιέρας σε ένα διαφοροποιημένο κοινό από 140 εθνικότητες παγκοσμίως. Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε εχθές, η εταιρεία τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο στις κατηγορίες «Εταιρική ταυτότητα/ Διαχείριση εταιρικής φήμης/ Branding», «Θαλάσσιος Τουρισμός» και «Travel Experience», ενώ απέσπασε ασημένιο βραβείο για την κατηγορία «Digital Presence & Online Communication».

 

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπερή τελετή, την Τρίτη 20 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, όπου συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 700 υψηλόβαθμα στελέχη και τα σημαντικότερα brands του ελληνικού τουρισμού. Για 5η συνεχόμενη χρονιά, τα Tourism Awards, που διοργανώθηκαν από την έκδοση Hotel & Restaurant του ομίλου Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), τίμησαν τις καλύτερες πρακτικές των επιχειρήσεων και των φορέων σε όλους τους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure, καθώς και τις πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την καινοτομία και την ανάπτυξη της ποιότητας του ελληνικού τουρισμού.

 

Επιβεβαιώνοντας το κύρος των βραβείων, η συμμετοχή στις κατηγορίες ήταν και φέτος αξιοσημείωτα μεγάλη, με τους νικητές να αποτελούν τους κυριότερους ενδυναμωτές του ελληνικού τουρισμού. Η Celestyal Cruises ξεχώρισε, για ακόμη μια φορά, για τις πρωτοποριακές πρακτικές της στον τομέα της κρουαζιέρας, τόσο για τις υπηρεσίες που παρέχει στους επιβάτες της, όσο και για τις στοχευμένες δράσεις της για την προβολή της κρουαζιέρας ως έναν μοναδικό τρόπο διακοπών.

 

Η εταιρεία έλαβε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική ταυτότητα/Διαχείριση εταιρικής φήμης/Branding», ως μια επιβράβευση των δράσεων που ολοκλήρωσε κατά την προηγούμενη χρονιά στοχεύοντας στη διεθνή αναγνώριση του brand και κατανόηση της φιλοσοφίας της Celestyal Cruises και τι είναι αυτό που τη διαφοροποιεί από άλλες εταιρείες. Μέσω των ενεργειών Δημοσίων Σχέσεων, ενδυναμώθηκε η εικόνα της εταιρείας στα ΜΜΕ, διοργανώθηκαν Συνεντεύξεις Τύπου & Δημοσιογραφικά Ταξίδια, συμμετείχε σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, ενώ αναδείχθηκαν οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τις οποίες εμπράκτως υποστηρίζει.

 

Στην κατηγορία «Θαλάσσιος Τουρισμός», η Celestyal Cruises απέσπασε, επίσης, χρυσό βραβείο για την μοναδική εμπειρία διακοπών που προσφέρει, μέσω του Celestyal Τρόπου Διακοπών. Πρόκειται για το εκτεταμένο «all inclusive» πακέτο της εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει για κάθε επιβάτη άνετη διαμονή, πλήρη διατροφή, απεριόριστη κατανάλωση επώνυμων ποτών, τουλάχιστον 1 εκδρομή σε μαγευτικά σημεία του αιγαίου, διασκέδαση εν πλω, καθώς και τα λιμενικά τέλη και τα φιλοδωρήματα.

Χρυσό βραβείο έλαβε και στην κατηγορία «Travel Experience», για τις αυθεντικές εμπειρίες που εγγυάται στους επιβάτες της, τόσο κατά την περιήγησή τους στους προορισμούς, όσο και εν πλω απολαμβάνοντας τη ζεστή φιλοξενία της εταιρείας. Βασίζοντας τη φιλοσοφία της στους 4 βασικούς πυλώνες της ελληνικότητας: προορισμός, πολιτισμός, διασκέδαση και οινογαστρονομία, η Celestyal Cruises έχει πραγματοποιήσει 40 διαφορετικές θεματικές εμπειρίες τα τελευταία χρόνια, ικανοποιώντας το επιβατικό κοινό της που προέρχεται από διαφορετικές εθνικότητες, ηλικίες και ενδιαφέροντα.

Τέλος, στην κατηγορία «Digital Presence & Online Communication», η Celestyal Cruises έλαβε το ασημένιο βραβείο και τη δεύτερη θέση, για την ανεπτυγμένη ψηφιακή της παρουσία και τη βελτιωμένη της διαδικτυακή επικοινωνία, μέσω της νέας, επαναπροσδιορισμένης ιστοσελίδας της. Έπειτα από μελέτη των χαρακτηριστικών των επιβατών που επιλέγουν τις κρουαζιέρες της εταιρείας, σχεδιάστηκε μια κυρίως ιστοσελίδα και 7 τοπικές, με νέο εντυπωσιακό σχεδιασμό, προσφέροντάς τους ένα ευχάριστο και φιλικό ψηφιακό περιβάλλον περιήγησης.

O κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που, για ακόμη μια χρονιά, λαμβάνουμε αυτά τα εξαιρετικά τιμητικά βραβεία, καθώς αποτελούν μια σημαντική επιβράβευση της ομαδικής δουλειάς τόσο στα πλοία όσα και στην ξηρά με στόχο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας μια αξέχαστη εμπειρία κρουαζιέρας. Η Celestyal Cruises εστιάζει στη συνεχή βελτίωση αυτής της εμπειρίας, και τα Tourism Awards που μας απονεμήθηκαν αποτελούν κινητήριο δύναμη για περαιτέρω εξέλιξη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.