Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συμφωνία συνεργασίας Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. – ΤETRACTYS για την προβολή των τουριστικών καταλυμάτων μέσω...

Συμφωνία συνεργασίας Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. – ΤETRACTYS για την προβολή των τουριστικών καταλυμάτων μέσω της Go2Greece

Συμφωνία συνεργασίας υπεγράφη πρόσφατα μεταξύ της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος και της εταιρίας ΤETRACTYS, η οποία προβλέπει την ένταξη και την προβολή στην πλατφόρμα Go2Greece των επιχειρήσεων – μελών της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., προσφέροντάς τους, παράλληλα, τη δυνατότητα απευθείας κρατήσεων με πολύ χαμηλό ποσοστό προμήθειας.

Τη συμφωνία υπέγραψαν στα γραφεία της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, κ. Παναγιώτης Τοκούζης και ο εκπρόσωπος της εταιρίας TETRACTYS, κ. Κώστας Παπανάτσιος, παρουσία της διευθύντριας Marketing της πλατφόρμας στην Κίνα, κας Zhou Ming Juan.

H Go2Greece είναι μία ελληνική πλατφόρμα ταξιδιών, που στόχο έχει τη διαφήμιση και προβολή των προορισμών και των καταλυμάτων της χώρας παγκοσμίως, με εξειδίκευση στην κινεζική, τουριστική αγορά και την πώληση ταξιδιωτικών πακέτων σε Κινέζους τουρίστες.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας, ο Πρόεδρος της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., κ. Παναγιώτης Τοκούζης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία της Συνομοσπονδίας με την εταιρία ΤETRACTYS, η οποία, όπως είπε, δίνει τη δυνατότητα στα μικρά τουριστικά καταλύματα – μέλη της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να προβληθούν στη μακρινή, αλλά πολύ δυναμική και με προοπτικές, αγορά της Κίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.