Αρχική Γαστρονομία All you need is love! Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου...

All you need is love! Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Varoulko Seaside & στο Βites & Wine

Ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα, ένας ατμοσφαιρικός χώρος με την πιο ζεστή φιλοξενία και μια εμπειρία γεύσης σε ένα δείπνο μοναδικό! Κάντε τη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ξεχωριστή απολαμβάνοντας το μενού που έχει ετοιμάσει ο Λευτέρης Λαζάρου και η ομάδα του στο Varoulko Seaside.

Kαβουροσαλάτα με μήλο, βασιλικό και αφρό μανταρίνι, και Τόνος με shiso, τυλιγμένο σε φύλλο κρούστας, μαύρο σουσάμι, πιπεριά Φλωρίνης, ντομάτα και soya για αρχή. Ριζότο με γαρίδες, κρέμα παντζάρι και szechuan πιπέρι και Γλώσσα φιλέτο με κρούστα φουντουκιού και κρέμα τοπιναμπούρ για τη συνέχεια, λίγο πριν κάνει την εμφάνισή του το επιδόρπιο. Η “σοκολάτα Guanaja & Dulcey και γκανάς framboise πάνω σε μπισκότο σοκολάτας και sorbet framboise” θα γράψει τον ιδανικό επίλογο σε μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη.

Για μια διαφορετική εμπειρία δείπνου επιλέξτε να γευθείτε το μενού του Αγίου Βαλεντίνου στο Bites & Wine, τον νέο cosy χώρο που δημιούργησαν ο Λευτέρης Λάζαρου και η ομάδα του εστιατορίου ακριβώς απέναντι από το Varoulko Seaside.

Φέτος, ο Άγιος Βαλεντίνος έχει τη γεύση της αγάπης για τη θαλασσινή κουζίνα στο Varoulko Seaside και το Bites & Wine!

 

Για κρατήσεις 210 5228400

Share your love @ Instagram: varoulkoseaside

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.