Home Αστρολογικές προβλέψεις 19 -26 Φεβρουαρίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

19 -26 Φεβρουαρίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

Αρχίζει μία εβδομάδα ιδιαίτερη αφού ο Ηλιος ήδη από τη Δευτέρα 19 του μήνα εισέρχεται στο γλυκύτατο ζώδιο των Ιχθύων. Την ίδια ακριβώς ημέρα και ο Ερμής, ο πλανήτης από όπου αντλούμε πληροφόρηση για τον τρόπο σκέψης και την επικοινωνία κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς. Να υπενθυμίσω ότι και η Αφροδίτη, ο πλανήτης της Αγάπης, αλλά και των οικονομικών διανύει ήδη το ζώδιο των Ιχθύων από τις 11 του μήνα.

Την Τετάρτη 21 του μήνα πραγματοποιείται η Σύνοδος Αφροδίτης Ποσειδώνα, ο ερωτισμός θα είναι διάχυτος. Ενδέχεται να ολοκληρωθούν ονειρεμένες καταστάσεις. Οι καλλιτέχνες μπορεί να εμπνευστούν και οι ερωτευμένοι να βιώσουν μία ουτοπιστική κατάσταση, η οποία μπορεί να αποδειχτεί υπέροχη.

Ας δούμε τι θα συμβεί στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά χωρίς να ξεχνάμε ότι πρέπει να εξετάζουμε τις προβλέψεις του ωροσκοπίου μας και κυρίως της Σελήνης μας. Και το σπουδαιότερο ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος και πρέπει να μελετά τον προσωπικό του αστρολογικό χάρτη.

Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1 ΚΡΙΟΙ

Ηλιος και Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων στο 12* οίκο του ωροσκοπίου σας ενισχύει τις ανασφάλειές σας και τις αμφιβολίες σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκαλυφτούν χρήσιμα μυστικά που δεν περιμένατε.

2 ΤΑΥΡΟΙ

Ο Ηλιος στους Ιχθύες ρίχνει το φως στην κοινωνική σας ζωή, η οποία γίνεται ζωηρή, αλλά και δημιουργική καθώς επιθυμείτε τη συλλογική δραστηριότητα, η οποία σας βοηθά να αναδείξετε τις ικανότητές σας.

3 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ηλιος, αλλά και ο Ερμής στους Ιχθύες και στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας βοηθά να δείξετε τις ικανότητές σας και να βγάλετε το προφίλ του έξυπνου ατόμου πράγμα που θα σας βοηθήσει να ανέβετε στον επαγγελματικό στίβο.

4 ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Με τον Ερμή στους Ιχθείς σαγηνεύετε τα πλήθη και κερδίζετε την εύνοια των άλλων ανθρώπων. Ο Ηλιος στο ίδιο φιλικό για σας ζώδιο ενισχύει τη ρομαντική σας διάθεση και την ανάγκη να βάλετε ψηλούς στόχους.

5 ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Πολλές συζητήσει κάνετε με το σύντροφό σας και κάποιο στενό συνεργάτη οι οποίες θα είναι κερδοφόρες. Ο Ηλιος στους Ιχθύες φωτίζει την προσωπική σας ζωή και διαπιστώνετε ότι έχετε μύχιες πλευρές που δεν γνωρίζατε.

6 ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ο Ηλιος στο απέναντι για σας ζώδιο των Ιχθύων ρίχνει το φως στη σχέση σας με το σύντροφο η με ένα στενό συνεργάτη και σας προβληματίζει. Αυτό πρέπει να συμβαίνει για να ξεδιαλύνετε θέματα που αναμένουν την επίλυσή τους.

7 ΖΥΓΟΙ

Ο Ηλιος, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων σας καλεί να κάνετε την επανάστασή σας και να μην επιτρέψετε σε κανένα να σας καταπιέζει. Σας υπενθυμίζει την επαφή με όποια άτομα αγαπάτε και θέλετε να βρίσκεστε κοντά τους.

8 ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Αυτήν την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα άτομα της οικογενειακής εστίας. Θα χρειαστεί να ξεχάσετε τη ψυχαγωγία για χάρη των ατόμων που σας έχουν ανάγκη και τους είχατε παραμελήσει.σημαντική.

9 ΤΟΞΟΤΕΣ

Η οικογενειακή εστία έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτήν την εβδομάδα. Και είναι τόσο αντιπαθητικό να μένετε σπίτι για να εκπληρώνετε τις υποχρεώσεις σας, αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητο.

10 ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Από τη μια ο Ερμής σας βοηθά να γίνεστε γοητευτικοί με το λόγο σας και από την άλλη ο Ηλιος σας φέρνει κοντά άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν και έχετε μία ευχάριστη εβδομάδα. Δίνετε και παίρνετε αγάπη.

11 ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Τα οικονομικά σας σημειώνουν σημαντική βελτίωση καθότι τα άστρα ευνοούν αυτόν το τομέα. Ο Ηλιος σας βοηθάει να οργανώσετε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας για να έχετε περισσότερες απολαβές. Μία τάση για καταναλωτισμό δεν θα λείψει.

12 ΙΧΘΥΕΣ

Αφού είναι η περίοδος των γενεθλίων σας ο μπαξές έχει από όλα τα καλούδια. Ερωτες και φλερτ καθότι τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας και σας βοηθούν στη σχέση σας με το σύντροφο η και με τα φιλικά άτομα.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version