Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Costa Navarino

Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Costa Navarino

Bike, cicling, Navarino Outdoors, view over romanos beach from Profitis Ilias church

Το The Westin Resort Costa Navarino γιορτάζει το τριήμερο με ένα πρόγραμμα γεμάτο ξεχωριστές εμπειρίες για όλες τις ηλικίες

Ο ιδανικός προορισμός για οικογενειακές αποδράσεις, The Westin Resort, Costa Navarino, έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας που τα συνδυάζει όλα: Διασκέδαση, χαλάρωση και αναζωογόνηση για τους μεγάλους, αλλά και παιχνίδι, γνώση και εξερεύνηση για τους μικρούς.

Οι «μικροί εξερευνητές» έχουν τον πρώτο ρόλο αυτό το τριήμερο: θα γνωρίσουν έθιμα της Μεσσηνιακής παράδοσης και θα χαρούν το παιχνίδι, μέσα από πολλές επιλογές διασκέδασης:

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου θα γνωρίσουν τα ελληνικά έθιμα με εργαστήρια κατασκευής πολύχρωμων χαρταετών και θα μάθουν να φτιάχνουν την παραδοσιακή λαγάνα.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου θα ανακαλύψουν τη Μεσσηνιακή φύση και ιστορία μέσα από ένα οργανωμένο κυνήγι θησαυρού και εκπαιδευτικά προγράμματα στο περιβαλλοντικό κέντρο Navarino Natura Hall.

Τη Δεύτερα 19 Φεβρουαρίου θα χαρούν την αμμώδη παραλία παρέα με τους γονείς και τους φίλους τους, πετώντας το χαρταετό που θα έχουν φτιάξει!

Τις επιλογές για ένα αξέχαστο τριήμερο, συμπληρώνουν μαθήματα Tae Kwon Do για τους πιο δραστήριους, ταινίες στο σινεμά του Navarino Dunes, μαθήματα γκολφ για μικρούς και μεγάλους στη Navarino Golf Academy. Αναζωογόνηση με τις signature θεραπείες του Anazoe Spa και εκδρομές ποδηλασίας και ορειβασίας για τους λάτρεις της φύσης.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version