Αρχική Βραβεία Το Sofitel Athens Airport βραβεύεται για ακόμα μια χρονιά από το Booking.com

Το Sofitel Athens Airport βραβεύεται για ακόμα μια χρονιά από το Booking.com

Το Sofitel Athens Airport έλαβε για ακόμα μια φορά το Guest Review Awards της μεγάλης πλατφόρμας ταξιδιωτικών κρατήσεων Booking.com, για το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας του.

Το Booking.com επιβραβεύει κάθε χρόνο τα καταλύματα με μέση βαθμολογία από 8.0 και πάνω, βάσει 5 ή περισσοτέρων online σχολίων. Η διάκριση προέκυψε φέτος μέσα από 140 εκατομμύρια αξιολογήσεις επισκεπτών παγκοσμίως με βασική προϋπόθεση τη συνέπειά του ξενοδοχείου στην προσφορά υπηρεσιών διαμονής υψηλής ποιότητας και στη δημιουργία μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών. 

Για ακόμα μια χρονιά οι επισκέπτες του Sofitel Athens Airport δήλωσαν ξεκάθαρα πως είμαστε το αγαπημένο τους ξενοδοχείο. Το πάθος, η αφοσίωση, και η εργατικότητα όλων εμάς στο Sofitel Athens Airport οδήγησαν στην απόκτηση μιας σημαντικής διάκρισης όπως είναι τα βραβεία 2017 Guest Review Award” αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport, Γιώργος Σταύρου. 

Sofitel, διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων γαλλικής κομψότητας

Τα ξενοδοχεία Sofitel αποτελούν τη μόνη γαλλική αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων με παρουσία σε πέντε ηπείρους με 120 διευθύνσεις σε σχεδόν 40 χώρες (πάνω από 30.000 δωμάτια). Τα Sofitel είναι σύγχρονα ξενοδοχεία και θέρετρα προσαρμοσμένα στους σημερινούς απαιτητικούς και ευέλικτους ταξιδιώτες, οι οποίοι προσδοκούν και εκτιμούν την ομορφιά, την ποιότητα και την αριστεία. Είτε βρίσκεται στην καρδιά μιας μεγαλούπολης όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, η Σαγκάη ή το Πεκίνο, είτε στο Μαρόκο, την Αίγυπτο, τη Γαλλική Πολυνησία ή την Ταϊλάνδη, τα Sofitel προσφέρουν μία γνήσια εμπειρία του γαλλικού “art de vivre”.

Τα Sofitel Legend & τα Sofitel So, δυο αλυσίδες που έρχονται να εμπλουτίσουν τα Sofitel Luxury Hotels

Τα ξενοδοχεία Sofitel Legend είναι θρυλικά και συχνά φιλοξενούνται σε διατηρητέα κτίρια εθνικής πολιτιστικής κληρονομιάς όπως το Sofitel Legend Metropole Hanoi, το Sofitel Legend The Grand Amsterdam και το Sofitel Legend Old Cataract Aswan. Τα ξενοδοχεία Sofitel So ανήκουν στην κατηγορία των «ξενοδοχείων-boutique» με κύρια χαρακτηριστικά την έμφαση στο σύγχρονο αρχιτεκτονικό design με την υπογραφή διάσημων αρχιτεκτόνων αλλά και την ξεχωριστή διακόσμηση από διεθνείς προσωπικότητες του κόσμου της μόδας, του design ή της τέχνης, όπως το Sofitel So Mauritius Bel Ombre, το Sofitel So Bangkok και το Sofitel So Singapore (2013).

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα Sofitel στο www.sofitel.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.