Αρχική Αεροπορικά Νέα Προκήρυξη θέσεων εργασίας στην Egnatia Aviation

Προκήρυξη θέσεων εργασίας στην Egnatia Aviation

Προκήρυξη θέσεων εργασίας στην Egnatia Aviation

Η Egnatia Aviation, μια από τις μεγαλύτερες Σχολές Εκπαίδευσης Επαγγελματιών Πιλότων Αερογραμμών στην Ευρώπη, προκηρύσσει διαγωνισμό θέσεων εργασίας στην εταιρία, για την κάλυψη των αναγκών της σε Πιλότους-Εκπαιδευτές. Για τον σκοπό αυτό επιχορηγεί προγράμματα φοίτησης «Πιλότου-Εκπαιδευτή» καλύπτοντας το 90% του συνολικού κόστους με υποχρέωση αποπληρωμής μέσω εργασίας.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Πλήρη φοίτηση για την απόκτηση πτυχίου επαγγελματία πιλότου με την ειδικότητα του εκπαιδευτή αέρος (CPL/FI) σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα της EASA
  • Σύμβαση εξαρτημένης αμειβόμενης εργασίας αορίστου χρόνου πλήρους απασχόλησης στην εταιρία μετά την επιτυχή περάτωση της φοίτησης,

1. Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Υποβολής Αιτήσεων

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  1. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
  2. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 29ο έτος της ηλικίας τους κατά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων.
  3. Ειδικά οι άρρενες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί.
  4. Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν μόνο όσοι έχουν ελληνική υπηκοότητα ή διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και ομιλούν άπταιστα την Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα.
  5. Οι υποψήφιοι θα πρέπει από την ημερομηνία έναρξης της φοίτησης και εφ’ εξής, να είναι διαθέσιμοι για πλήρους χρόνου φοίτηση και εργασία.
  6. Σύμφωνα με τα πρότυπα κατασκευής των αεροσκαφών που διαθέτει η εταιρία, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ύψος μεταξύ 1,60μ – 1,85μ., και βάρος που να μην υπερβαίνει τα 90 κιλά.
  7. Οι υποψήφιοι θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να μην έχουν καταδικαστεί 1) για οποιοδήποτε κακούργημα, 2) για οποιαδήποτε από τα αδικήματα που επιφέρουν κώλυμα για την έκδοση δελτίου ταυτότητας αερολιμένα, ή άλλου εγγράφου που επιτρέπει την είσοδο σε αερολιμένα, (όπως αυτά περιγράφονται στο Παράρτημα 1 του Εθνικού Κανονισμού Ασφαλείας Πολιτικής Αεροπορίας – ΕΚΑΠΑ – ΦΕΚ Β’/1485/2011), ή 3) για κλοπή, υπεξαίρεση, απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, δωροδοκία ή δωροληψία, συκοφαντική δυσφήμιση, πρόκληση σωματικής βλάβης και ιδίως λόγω εμπλοκής τους σε ατύχημα με αποκλειστική υπαιτιότητά τους, επικίνδυνη μέθη, για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, καθώς επίσης και να μην εκκρεμεί σε βάρος τους μήνυση ή ποινική δίωξη για τα αδικήματα αυτά.
  8. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση και το βιογραφικό τους στην Αγγλική, σύμφωνα με την προβλεπόμενη στην παρούσα προκήρυξη διαδικασία, το αργότερο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα της αποκλειστικής προθεσμίας που αναφέρεται παρακάτω.

2. Τρόπος και Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων & Βιογραφικών

Η αίτηση καθώς και το βιογραφικό σημείωμα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου https://survey.zohopublic.eu/zs/vpCCJI ή μέσω του QR γραμμωτού κώδικα:


Ο διαγωνισμός ξεκινά την Τρίτη 27/02/2018 στις 12:00 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 19/03/2018 στις 23:59 μ.μ.

3. Όροι και Προϋποθέσεις Προγράμματος Φοίτησης & Σύμβασης Εργασίας

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις του προγράμματος φοίτησης και της σύμβασης εξαρτημένης αμειβόμενης εργασίας αορίστου χρόνου πλήρους απασχόλησης ισχύουν και θα γίνουν γνωστοί στους υποψηφίους μετά την υποβολή των αιτήσεων.

4. Επικοινωνία

Για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την υποβολή των αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση cadetselection@egnatia-aviation.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.