Αρχική Αεροπορικά Νέα Eπιτυχημένη συνεργασία ανάμεσα στη Lufthansa και το αεροδρόμιο του Μονάχου: Ένας κόμβος...

Eπιτυχημένη συνεργασία ανάμεσα στη Lufthansa και το αεροδρόμιο του Μονάχου: Ένας κόμβος 10 αστέρων

Συνάντηση κορυφής πέντε αστέρων: Ένας συνδυασμός που δεν θα συναντήσετε σε κανένα άλλο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο. Το 2015 το αεροδρόμιο του Μονάχου έγινε ο πρώτος ευρωπαϊκός κόμβος που διακρίθηκε ως “Αεροδρόμιο 5 αστέρων” από το Ινστιτούτο Skytrax του Λονδίνου. Στη συνέχεια, η Lufthansa ακολούθησε ως η πρώτη – και μοναδική έως σήμερα – αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης που έλαβε τη μέγιστη διάκριση των 5 αστέρων, καθώς στις αρχές Δεκεμβρίου η Skytrax έδωσε στον κορυφαίο γερμανικό αερομεταφορέα την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία στον κλάδο των διεθνών αερομεταφορών. Και αυτή δεν είναι η μοναδική κορυφαία τιμητική διάκριση: Το Terminal 2 με το Satellite Τerminal -που λειτουργεί υπό το πλαίσιο κοινοπραξίας μεταξύ του αεροδρομίου του Μονάχου και της Lufthansa – αναδείχθηκε τον Μάρτιο ως ο “Καλύτερος Τερματικός Σταθμός διεθνώς” σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του Ινστιτούτου Skytrax. Ο Wilken Bormann, CEO, Munich Hub Operations της Lufthansa σε συνέχεια των δηλώσεων του Dr. Michael Kerkloh, CEO του αεροδρομίου του Μονάχου σημείωσε: «Μαζί με το αεροδρόμιο του Μονάχου προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα προϊόν 10 αστέρων που αντιπροσωπεύει την άριστη ποιότητα υπηρεσιών στο έδαφος και εν πτήσει».

Τα συγκεκριμένα βραβεία απονεμήθηκαν σε αναγνώριση των premium υπηρεσιών και των συνθηκών εξαιρετικής άνεσης που μετατρέπουν κάθε ταξίδι με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο σε μια μοναδική εμπειρία. O τιμητικός έπαινος κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο ατμοσφαιρικό και άνετο περιβάλλον του Terminal 2, αλλά και στην αξιοσημείωτη φιλοξενία των εργαζομένων εκεί. To Terminal 2 και το Satellite Terminal έλαβαν υψηλή βαθμολογία για το ευρύ φάσμα υπηρεσιών και τη δυνατότητα εύκολης περιήγησης στο χώρο που προσφέρουν στους ταξιδιώτες. Με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για χαλάρωση, καταστήματα και εστιατόρια συνολικής επιφάνειας άνω των 25.000 τ.μ., 11 ευχάριστες Lounges της Lufthansa – συμπεριλαμβανομένων δύο First Class Lounges με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών- το Terminal 2 προσφέρει συνθήκες εξαιρετικής άνεσης και πολυτέλειας. Για τους επιβάτες που αλλάζουν αεροπλάνο στο Μόναχο, η διαδικασία στο Terminal 2 είναι εύκολη και γρήγορη, αφού χρειάζεται να αλλάξουν επίπεδo μόνο μία φορά για να επιβιβαστούν στην επόμενη πτήση τους.

Μετά την αναχώρηση από το Terminal 2, οι επιβάτες απολαμβάνουν τις υπηρεσίες 5 αστέρων και την απόλυτη άνεση που τους περιμένει σε όλες τις κατηγορίες θέσης και σε κάθε πτήση της Lufthansa. Οι επιβάτες της Business Class απολαμβάνουν εξατομικευμένο σέρβις εστιατορίου, με μενού που προσαρμόζεται στις προτιμήσεις τους. Ο στόλος των αεροσκαφών που εκτελούν διηπειρωτικές πτήσεις περιλαμβάνει και το εξελιγμένο Airbus A350 που θεωρείται σήμερα το πιο αποδοτικό αεροσκάφος στον κόσμο. Εκτός από τους αθόρυβους κινητήρες και την εξαιρετική οικονομία καυσίμου, το Α350 διακρίνεται τόσο για τον εξοπλισμό κάμπινας, όσο και για την πολύ ελκυστική διακόσμηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Economy Class του A350 επιλέχθηκε πρόσφατα για το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού 2018 στην κατηγορία “Εξαιρετική σχεδίαση προϊόντος”, κερδίζοντας ιδιαίτερο έπαινο από την κριτική επιτροπή για το “μοναδικό ταξιδιωτικό περιβάλλον” που προσφέρει στον επιβάτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.