Home Αστρολογικές προβλέψεις 29 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

29 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

Το πιο σημαντικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 31 του μήνα στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και είναι αρκετά δυνατή και ονομάζεται Υπέρ σελήνη.

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία Σελήνη στον Καρκίνο που δίνει την τάση να ασχοληθούμε με θέματα της οικογενειακής εστίας. Στα μέσα της εβδομάδας η έκλειψη Σελήνης φέρνει διάθεση για δημιουργία. Προσοχή στις υπερβολές του Δία που μπορεί να αφορούν τη διατροφή ίσως και τον έρωτα.

Στις 3 του μήνα το Σάββατο το εξάγωνο του Αρη – Ερμή βοηθά στην υλοποίηση σχεδίων. Ευνοούνται οι πνευματικές εργασίες και η τεχνολογία.

Την Κυριακή 4 του μήνα ο Δίας κάνει μία ευνοική όψη με την Αφροδίτη και ευνοούνται οι ερωτικές συναλλαγές, αλλά ταυτόχρονα και οι οικονομικές.

Για να δούμε πως επηρεάζονται τα ζώδια από τις αστρολογικές συνθήκες.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1 ΚΡΙΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με κέφι και ενέργεια. Εχετε δημιουργική διάθεση. Μπορείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό στίβο. Είστε άκρως ερωτικοί και εκφράζετε αβίαστα τα συναισθήματά σας πράγμα που βοηθά τις σχέσεις σας με σύντροφο και στενούς συνεργάτες.

2 ΤΑΥΡΟΙ

Εχουμε πει ότι ευνοείστε από τα άστρα αυτήν τη χρονιά. Ετσι και στην αρχή του Φεβρουαρίου βρίσκεστε σε ανοδική πορεία την οποία διανύετε κανείς δεν μπορεί να κλονίσει.

3 ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου και στην αρχή του Φλεβάρη έχετε κατασταλάξει αναφορικά με τα συναισθήματά σας. Τα οικονομικά θέματα που σας βασάνιζαν φαίνεται να έχουν πάρει το δρόμο τους κυρίως εάν αυτά εξαρτώνται από τα χέρια τρίτων.

4 ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται οργάνωση και συνέπεια. Το έχετε συνειδητοποιήσει καλά. Δεν τρέφετε πλέον αυταπάτες. Γνωρίζετε τι θέλετε από το σύντροφό σας και τον τρόπο για να το κατακτήσετε.

5 ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ξεχειλίζετε από ζωντάνια και διάθεση για να δημιουργήσετε καινούργια πράγματα. Κάνετε τα πάνα και καταβάλετε προσπάθεια για να πετύχετε τους στόχους σας. Και τα καταφέρνετε!!! Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και τα θέματα υγείας για να νοιώσετε καλύτερα.

6 ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Είστε σίγουροι για τις επιλογές σας. Αυτό αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας και σας χαρίζει ενέργεια και αισιοδοξία. Εχετε μπει σε μία νέα πορεία πραγμάτων. Η υπομονή σας δοκιμάστηκε αρκετά τον προηγούμενο καιρό.

7 ΖΥΓΟΙ

Εντονη κοινωνικότητα σας διακατέχει αυτήν την εβδομάδα με τον Αρη στον Τοξότη. Ο ρυθμός της καθημερινότητάς σας είναι ζωηρός και η ατζέντα σας γεμάτη συναντήσεις, συζητήσεις, ραντεβού και υποχρεώσεις.

8 ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η αισιοδοξία που σας έχει χαρίσει ο Δίας στο ζώδιό σας δίνει και μία καταναλωτική τάση προς την υπερβολή. Μπορεί να ξοδέψετε χρήματα για οτιδήποτε. Από ταξίδια και ψυχαγωγία έως για δώρα για τους άλλους. Προσοχή να μην υπερβείτε τον προυπολογισμό σας.

9 ΤΟΞΟΤΕΣ

Με τον Αρη τον πλανήτη της δράσης και της ζωντάνιας στο ζώδιό σας είστε σε μία περίοδο δυναμική, αλλά και έντασης. Γι αυτό να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και να διοχετεύετε την ενέργειά σας παραγωγικά.

10 ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Με τον Αρη στον Τοξότη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας διακατέχεστε από απίστευτο άγχος. Νοιώθετε κόπωση και τις ημέρες που δεν έχετε καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια. Κι αυτό γιατί οι πλανήτες σας αφαιρούν ενέργεια για να σκεφτείτε ποιες διορθωτικές κινήσεις πρέπει να κάνετε.

11 ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Με τον Αρη στον Τοξότη αυξάνεται η κοινωνικότητά σας. Με τις συνεχείς εξόδους κάνετε γνωριμίες με νέα άτομα, και νέες επαφές. Δεν αποκλείεται να ενταχτείτε σε μία ομάδα. Ευνοείται η συλλογική δραστηριότητα.

12 ΙΧΘΥΕΣ

Ο Αρης στον Τοξότη βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Δίνει ένταση στον επαγγελματικό στίβο. Σας δίνει τη δύναμη να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει με κάθε μέσο.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version