Αρχική Αυτοδιοίκηση Συνάντηση εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αχαρνών για τα έργα...

Συνάντηση εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αχαρνών για τα έργα της περιοχής

Συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη 16 Ιανουαρίου ο κύκλος επαφών που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τους 13 δήμους της περιοχής ευθύνης του, με τη δεύτερη στη σειρά συνάντηση, αυτή τη φορά με εκπροσώπους του Δήμου Αχαρνών.

Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν η Περιφερειακή Σύμβουλος Καίτη Θεοχάρη, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Γιάννης Ασπρουλάκης αλλά και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αχαρνών Παναγιώτης Πολυμενέας και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Θανάσης Κατσιγιάννης, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα έργα που ξεκινούν άμεσα, όπως είναι η «Κατασκευή Αγωγών Αποχέτευσης Ακαθάρτων στην περιοχή Λυκότρυπας ανατολικά Οδού Φιλαδέλφειας μέχρι Ρέματος Αχαρνών» (προϋπολογισμός: 1.825.000,00€), η «Επισκευή και ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων και προαύλειων χώρων του Δήμου Αχαρνών» (προϋπολογισμός: 1.300.000,00€), καθώς και το μεγάλο έργο οδοποιίας «Συντήρηση και κατασκευή οδών του Δήμου Αχαρνών» (προϋπολογισμός 1.100.000,00€).

Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται άλλα σημαντικά έργα του Δήμου Αχαρνών και τα προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν αλλά και τις διαδικασίες που υπολείπονται για την τελική υλοποίησή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.