Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συμμετοχή ΟΤΘ στις πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης

Συμμετοχή ΟΤΘ στις πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στις πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπέγραψαν το φαντασμαγορικό σόου των χιλιάδων πυροτεχνημάτων με το οποίο υποδέχτηκε η Θεσσαλονίκη το νέο έτος. Τα πρώτα λεπτά του 2018, ο νέος χρόνος, φωτίστηκε με το δεκάλεπτο των εντυπωσιακών και πολύχρωμων εκρήξεων στον ουρανό της πόλης που συμβόλιζαν την προσδοκία της χαράς και της ελπίδας.

“2018 ευχές να γίνουν πραγματικότητα τη χρονιά που μας έρχεται. Εύχομαι και ελπίζω ότι θα είναι μια καλή χρονιά γιατί έχει το 8 μέσα της. Και το 8 είναι ο τυχερός μου αριθμός.” δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου.

Η εκδήλωση των πυροτεχνημάτων είχε επίκεντρο την πλατεία Αριστοτέλους και το πρόγραμμα για την υποδοχή του 2018 περιελάμβανε μουσική, χορό, γλέντι και τραγούδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.