Παράθυρο με θέα την γαστρονομία της Θεσσαλονίκης «άνοιξε» από το πρώτο του τεύχος το περιοδικό National Geographic , στην ειδική του έκδοση για το φαγητό.
Το πρώτο τεύχος του National Geographic Food, το οποίο εκδίδεται στην Μεγάλη Βρετανία, φιλοξενεί ολοσέλιδη καταχώριση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με χαρακτηριστικά τοπικά προϊόντα από την κουζίνα της πόλης.
«Όλοι γνωρίζουν την αξία της προβολής στο National Geographic. Η γαστρονομία είναι ένα από τα ισχυρά μας ατού στον τουρισμό και γι αυτό και φροντίσαμε να υπάρχει στο πρώτο τεύχος μια ολοσέλιδη καταχώριση που προβάλλει την Θεσσαλονίκη στην διεθνή γαστρονομία» δήλωσε η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης-