Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Κωνσταντόπουλος / Κατσιγιάννη: Αποδέκτες του Φετινού Βραβείου Δημοσιογραφίας και Τεχνολογίας

Κωνσταντόπουλος / Κατσιγιάννη: Αποδέκτες του Φετινού Βραβείου Δημοσιογραφίας και Τεχνολογίας

Σήμερα 17 Ιανουαρίου 2018 το Ίδρυμα Μπότση, απονέμει τα Δημοσιογραφικά Βραβεία για το 2017,  παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, στην Παλαιά Βουλή των Ελλήνων.

Στην σημαντική αυτή Απονομή που θεσμοθετήθηκε κατ’επιθυμίαν του αείμνηστου εκδότη και δημιουργού του Ιδρύματος Αθανασίου Β. Μπότση, προσφέρεται ετησίως το  Βραβείο Δημοσιογραφίας και Τεχνολογίας ‘Γιώργος Καραγιάννης’. Την ευθύνη της επιλογής των αποδεκτών φέρει το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας, του οποίου συνδημιουργός υπήρξε ο αείμνηστος καθηγητής του Πολυτεχνείου και πρώτος πρόεδρος του πολλάκις διακεκριμένου “Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά”.

Στο πλαίσιο του θεσμού, αποδέκτες του βραβείου “Γιώργος Καραγιάννης” ήσαν προσφάτως οι κ.κ. Γκέλυ Βούρβουλη (Διαδ. ‘Καθημερινή’), Βασίλης Μπίτσης (‘Εuronews’), Σόνια Χαϊμαντά (για θέματα ψηφιακής μετάβασης). Η φετινή σημαντική αυτή διάκριση απονέμεται στους δύο διακεκριμένους Visual Journalists / Infographers κ.κ. Κατσιγιάννη και Κωνσταντόπουλο.

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας είναι Συνέργεια Ευρωπαϊκών δημοσίων οντοτήτων ενεργών στην έρευνα, την ανώτατη παιδεία και τις γλωσσικές τεχνολογίες, και προσφέρει μεταπτυχιακές σπουδές στην Επικοινωνία/Δημοσιογραφία στην Ελλάδα και στην Αυστρία, ως μέρος των πρωτοβουλιών του για μία καλύτερη Ευρώπη των Πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.