Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο τουριστικό Φόρουμ «Τόσο διαφορετική Ελλάδα» στη Μόσχα

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο τουριστικό Φόρουμ «Τόσο διαφορετική Ελλάδα» στη Μόσχα

Στο πλαίσιο του Έτους Τουρισμού Ελλάδας – Ρωσίας 2017-2018, το Υπουργείο Τουρισμού, μαζί με τις Περιφέρειες της Ελλάδας και σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Ρωσίας, διοργανώνει συνάντηση διασύνδεσης μεταξύ των Περιφερειών των δύο χωρών στη Μόσχα, στις 24 και 25 Ιανουαρίου 2018, με θέμα «Τόσο διαφορετική Ελλάδα».

Με στόχο την ενίσχυση της στρατηγικής σχέσης της Κεντρικής Μακεδονίας με τη ρωσική αγορά στον τομέα του τουρισμού, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα εκπροσωπηθεί από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Αλέξανδρο Θάνο και θα παρουσιάσει το τουριστικό της προϊόν στους δημόσιους φορείς της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αλλά και στους επαγγελματίες ιδιωτικούς φορείς, σε ειδικές Β2Β συναντήσεις. Οι συναντήσεις αυτές θα δώσουν έμφαση στην ανάδειξη του τουριστικού προορισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των θεματικών τουριστικών προϊόντων της (θρησκευτικό, αρχαιολογικό, γαστρονομικό, ιαματικό, ορειβατικό, πολιτιστικό, κτλ).

Το Έτος Τουρισμού Ελλάδας – Ρωσίας 2017-2018 αποτελεί ένα επιχειρησιακό πλαίσιο διμερούς συνεργασίας, που περιλαμβάνει την ανάδειξη νέων ελληνικών περιφερειακών προορισμών και των ανταγωνιστικών τους πλεονεκτημάτων, τη στοχευμένη προώθηση νέων θεματικών προϊόντων και τη διεύρυνση της τουριστικής προσφοράς, προκειμένου να ενισχυθεί ουσιαστικά η τουριστική ροή από τη Ρωσία στην Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και σε βάθος χρόνου.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του τουριστικού φόρουμ θα είναι διήμερο και την πρώτη ημέρα η θεματική του θα επικεντρωθεί σε παρουσιάσεις των ελληνικών Περιφερειών προς τους αντίστοιχους Υπουργούς Τουρισμού Περιφερειών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις των ελληνικών Περιφερειών με τις ρωσικές Περιφέρειες, με στόχο την προώθηση θεματικών τουριστικών προϊόντων. Τη δεύτερη ημέρα θα γίνουν συναντήσεις με φορείς του ιδιωτικού τομέα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.