Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εξαγορά της HRG Greece από την Kyvernitis Travel S.A.

Εξαγορά της HRG Greece από την Kyvernitis Travel S.A.

Ο Όμιλος Εταιρειών Κyvernitis Travel S.A. ανακοινώνει την αγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της HRG Greece, μέλους της Hogg Robinson Group του διεθνούς κολοσσού παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Έπειτα από συμφωνία που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2017 μεταξύ των δύο πλευρών με τη σύμφωνη γνώμη της μητρικής εταιρείας Hogg Robinson Plc., η Κyvernitis Travel S.A. αναλαμβάνει την αυτόνομη διαχείριση, οικονομική και διοικητική, της HRG Greece.

H συμφωνία αυτή έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός Ομίλου με ενοποιημένο κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ και ανθρώπινο δυναμικό 100 και πλέον έμπειρων στελεχών, ικανών να ανταποκριθούν στις ταξιδιωτικές ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών εντός και εκτός Ελλάδος. 

Η ένταξη της HRG Greece στον Όμιλο Kyvernitis αναμένεται να αποδώσει πολλαπλά οφέλη σε λειτουργικό επίπεδο, καθώς και σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, με τις προσφερόμενες υπηρεσίες να φέρουν την εγγύηση ενός διεθνούς δικτύου όπως αυτό του Hogg Robinson Group, που μετρά 170 χρόνια ιστορίας στον κλάδο.

Η κυρία Susan Lancaster, Global Partner Relationships Director της HRG, δήλωσε σχετικά: “Με χαρά καλωσορίζουμε την Kyvernitis Travel S.A. στο δίκτυο συνεργατών μας ως εκπρόσωπο της HRG στην Ελλάδα, εταιρεία με την οποία μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και ασφαλείς ταξιδιωτικές εμπειρίες. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο Διευθύνοντα Σύμβουλο της HRC Greece κ. Θανάση Ζαγγογιάννη για την αφοσίωσή του και να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για τη συνταξιοδότησή του”. 

Ο κύριος Θανάσης Ζαγγογιάννης πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της HRG Greece σχολίασε: “Έπειτα από 30 και πλέον χρόνια στο τιμόνι στης HRG Greece θα ήθελα να ευχαριστήσω την Hogg Robinson Plc. και τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη. Τέλος, θα ήθελα να δώσω τις θερμότερες ευχές μου στη νέα Διοίκηση για επιτυχημένη πορεία”.

Οι κ.κ. Χρήστος και Γιώργος Κυβερνήτης δήλωσαν σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα αυτή συνεργασία μέσω της οποίας έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας την τεχνολογική πλατφόρμα, την τεχνογνωσία και τη μακρά εμπειρία της HRG. Μαζί  θα εργαστούμε με στόχο την ενίσχυση του δικτύου της HRG”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.