Αρχική Αεροπορικά Νέα H Virgin Atlantic Airways σε συνεργασία με το Aktina Travel Group οργάνωσε...

H Virgin Atlantic Airways σε συνεργασία με το Aktina Travel Group οργάνωσε event

From the left to the right side: Nikos Frantzeskakis - Business & Tourism Development at Discover the World, George Maroutsos - General Director at Aktina Travel, Ioanna Nomidou - Sales Executive for Virgin Atlantic, Lefteris Konstantopoulos - Sales & Marketing Director at Aktina Travel.

Την περασμένη βδομάδα η Virgin Atlantic Airways σε συνεργασία με το Aktina Travel Group οργάνωσε ένα event στο «Fabrica de Vino» στην Αθήνα, όπου παραστάθηκαν ταξιδιωτικοί πράκτορες οι οποίοι συνεργάζονται με το Aktina Travel.

Κατά τη διάρκεια του event οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα τελευταία νέα της Virgin Atlantic, καθώς επίσης για την ιστορία της, το Flying Club – που είναι το frequent flyer program– το στόλο, το δίκτυο με τα δρομολόγια, κλπ. Μετά την παρουσίαση ακολούθησε ένα wine tasting και ο Sommelier Νικόλας Γιαννόπουλος μάς δίδαξε πώς να ξεχωρίζουμε τα κρασία και τις γεύσεις.

Στη συνέχεια, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις. Επιπλέον, μετά από κλήρωση, ο Νικόλας Καραπαναγιώτης από το «Anyland Travel» κέρδισε μία συλλογή κρασιών ως αναμνηστικό.

Από αριστερά προς δεξιά: Ιωάννα Νομίδου – Sales Executive at Virgin Atlantic, Νικόλας Καραπαναγιώτης – Accountant at Anyland Travel, Νίκος Καψάνης – Sales Executive at Aktina Travel.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.