Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Art in the heart of Athens @Grecotel Pallas Athena

Art in the heart of Athens @Grecotel Pallas Athena

Στα πλαίσια της εικαστικής σειράς Art in the heart of Athens στο Grecotel Pallas Athena εγκαινιάστηκε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου η έκθεση ζωγραφικής “Dream Stories” της Λίλας Κουφοπούλου. 

Η ζωγράφος εντρυφεί δημιουργικά στον υπέροχο αόρατο κόσμο του υποσυνείδητου ερμηνεύοντας τα όνειρα σαν διηγήσεις και μοναδικά κωδικοποιημένες περιγραφές και αποτυπώνει τις εικόνες με εξαιρετική χρωματική αφηγηματικότητα και συναισθηματική γλυκύτητα. 

Σαν άλλη Πυθία η καλλιτέχνης εμπνέεται από τα όνειρά της και τα αποτυπώνει ζωγραφικά σε μεγάλες διαστάσεις και με αφηρημένο τρόπο εικονογραφώντας το υπερβατικό. Τα όνειρα, οι αλληγορίες, τα φανταστικά θέματα δοσμένα σαν θεατρικές σκηνές, προβάλλουν αριστοτεχνικά τις εκφάνσεις της ψυχής της.

Η Λίλα Κουφοπούλου, σπούδασε ζωγραφική στη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και είναι κάτοχος Master of Fine Arts in Video Art από το Πανεπιστήμιο TUFTS & τη Σχολή του Μουσείου Καλών Τεχνών της Βοστόνης. Το έργο της “ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ – Χάος & Ψυχή, Παιχνίδια Ψυχής, Όνειρα” εστιάζει πάνω στο ταξίδι της ψυχής και τη μεταμόρφωση της ζωής, τη χαρά να ζει κανείς ξανά σαν παιδί και να ονειρεύεται.

Σημειώνεται ότι είναι ανάμεσα στις φιναλίστ στην κατηγορία Art & Design στα βραβεία Greek International Women Awards που διεξαχθούν σε ειδική εκδήλωση στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο στις 9 Δεκεμβρίου.

‘Dream Stories’,  Έκθεση Zωγραφικής Λίλας Κουφοπούλου
Έως 28.2.2018, 08.00 – 22.00 καθημερινά, είσοδος ελεύθερη

Grecotel Pallas Athena – Pallas Athena Restaurant
Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα, Τηλ: 210 3250900
e-mail: reservations.pa@grecotel.com 
www.grecotelpallasathena.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.