Home Αστρολογικές προβλέψεις 11 – 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

11 – 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Η εβδομάδα πρέπει να ξεκινήσει με τη δική μας αισιόδοξη ματιά και την αναμονή εκπληκτικών θετικών γεγονότων. Καλωσορίζουμε τον Αρη στο Σκορπιό που έκανε την πανηγυρική είσοδό του την Κυριακή 10 του μήνα. Ο Αρης είναι ο πλανήτης που κυβερνάει τον Κριό ενώ, παραδοσιακά και πριν ανακαλυφτεί ο Πλούτωνας, ήταν κυβερνήτης του Σκορπιού. Τα αποτελέσματα του πλανήτη της δράσης και της έντασης μέσα στο βαθυστόχαστο ζώδιο του Σκορπιού δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση έως τις 26 Ιανουαρίου 2018. Ο Αρης πυροδοτεί πάθη, επιθυμίες καθώς και συναισθήματα που συνήθως παραμένουν κρυφά. Η μυστικοπάθεια και η υπόγεια ενέργεια του Σκορπιού ενισχύεται από την παρουσία του Αρη. Φυσικά δεν πρέπει να ανησυχούμε καθότι προκαλούμε μόνοι μας την αρνητικότητα.

Η εβδομάδα ξεκινάει με την εργατική Σελήνη στην Παρθένο, η οποία ενδείκνυται για εργασίες που απαιτούν σχολαστικότητα και προσοχή στις λεπτομέρειες. Είναι άριστη για να οργανώσουμε με επιμέλεια την καθημερινότητα και να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες. Ιδανική για ιατρικές εξετάσεις, για έναρξη υγιεινής διατροφής και γενικής καθαριότητας.

Στην αρχή της εβδομάδας επίσης το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού θα φέρει νέες ιδέες που θα βοηθήσουν να δοθούν λύσεις στα περίπλοκα προβλήματα.

Την Τετάρτη 13/12 πραγματοποιείται η σύνοδος Ηλιου Ερμή που δεν ευνοεί την επικοινωνία καθότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, αλλά ευνοεί τις συζητήσεις για να επιτευχθεί η ταύτιση απόψεων.

Την Παρασκευή 15/12 η σύνοδος Ερμή Αφροδίτη ευνοεί συναντήσεις και επαφές καθώς και επιστροφές ατόμων (εραστών, φίλων και συγγενών) με τα οποία ίσως είχαμε πικραθεί στο παρελθόν.

Το Σάββατο 16/12 το τρίγωνο Ηλιου Ουρανού φέρνει απρόσμενες αλλαγές που μας οδηγούν στην επιτυχία των σχεδίων μας.

Την Κυριακή 17/12 μέσα σένα εορταστικό και λαμπερό κλίμα και με μία αισιόδοξη Σελήνη στον Τοξότη θα ταξιδέψουμε γεωγραφικά και νοητικά θα σχεδιάσουμε ευχάριστες σύντομες αποδράσεις που θα ευφρανθεί η ψυχή μας.

Ας δούμε πως θα επηρεάσουν τα άστρα κάθε ζώδιο αυτήν την εβδομάδα.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

Back

1. ΚΡΙΟΙ

Ο Αρης στον Σκορπιό, κυβερνήτης σας, ανεβάζει την ερωτική σας διάθεση και ευνοεί τα οικονομικά σας που τελευταία σας έχουν βυθίσει στην απαισιοδοξία. Αλλάξτε οπτική γωνία και τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Back

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.