Αρχική Δήμοι Ο Δήμος Σαρωνικού υποδέχεται τα Χριστούγεννα – Όλος ο Δήμος μια παρέα

Ο Δήμος Σαρωνικού υποδέχεται τα Χριστούγεννα – Όλος ο Δήμος μια παρέα

Με γιορτινή ατμόσφαιρα, μουσική και σειρά εκδηλώσεων σε κάθε Δημοτική Κοινότητα υποδέχεται τα Χριστούγεννα ο Δήμος Σαρωνικού. Όλος ο Δήμος έχει στολισθεί γιορτινά με λαμπάκια και αλεξανδρινά και φυσικά τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε κεντρικά σημεία στις πέντε Δημοτικές Ενότητες αλλά και για πρώτη φορά και στο Λαγονήσι.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, όπου φωτίσθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στον  Κουβαρά, παρουσία του Δημάρχου Σαρωνικού κ. Γιώργου Σωφρόνη και με
συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής και της Χορευτικής Ομάδας Κουβαρά.


Στη συνέχεια φωτίσθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στα Καλύβια με την συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής, του Τμήματος Ελληνικών Χορών Καλυβίων, του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Καλυβίων και του Α’ ΚΑΠΗ.


Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, φωτίσθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Παλαιά Φώκαια με την συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής, της Χορωδίας «Αρμονία», της Χορευτικής Ομάδας του Συλλόγου «Αγία Ειρήνη», του Περιφερειακού Τμήματος Π. Φώκαιας του παραρτήματος Κορωπίου Λυκείου Ελληνίδων και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας.

Στη συνέχεια φωτίσθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Σαρωνίδα, με την συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής και της Χορευτικής Ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρωνίδας. Έγιναν Φαναροδρομίες από τους μαθητές όλων των Σχολείων της περιοχής.


Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, φωτίσθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Ανάβυσσο με την συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής, της Χορωδίας του Μικρασιατικού Συλλόγου Αναβύσσου και με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους.

Ακολούθησε ο φωτισμός στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Λαγονήσι, με την συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής, ενώ πραγματοποιήθηκε Μουσική εκδήλωση με τον Νίκο Βολάκο και φίλους καλλιτέχνες.

O Δήμαρχος Γιώργος Σωφρόνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο φωτισμός των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων στις πέντε δημοτικές ενότητες του Δήμου και για πρώτη φορά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Λαγονήσι, συμβολίζει την έναρξη των εκδηλώσεων μας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί και τα φετινά Χριστούγεννα. Σε αυτές τις ‘Αγιες Ημέρες είναι σημαντικό ο Δήμος μας, αλλά και κάθε Δημότης ξεχωριστά, να εκφράσει την αγάπη του και την αλληλεγγύη του σε όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Αγάπη, Αλληλεγγύη, Φροντίδα. Δυνατές λέξεις που εκφράζουν τον λαό μας και τον πολιτισμό μας. Καλές γιορτές σε όλους!!!»   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.