Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Ελλάδα ανοίγει την σαιζόν με δυνατές πωλήσεις για την Ρουμανία!

Η Ελλάδα ανοίγει την σαιζόν με δυνατές πωλήσεις για την Ρουμανία!

Η GRECIA PANORAMA πρώτη ανοίγει τον Ιανουάριο 2018 προβάλλοντας τον τουρισμό, την γαστρονομία & τα προϊόντα της Ελλάδας!

Η Ελλάδα θα κάνει μία δυναμική παρουσίαση στην αγορά της Ρουμανίας, και ειδικότερα για τον κλάδο του τουρισμού, όπου η 1η έκθεση GRECIA PANORAMA ανοίγει τις «πόρτες» της για το κοινό σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στο Βουκουρέστι: το ParkLake. Η διοργάνωση λαμβάνει μέρος στις 20-21 Ιανουαρίου 2018 και όπου υπολογίζονται περισσότεροι από 45.000 επισκέπτες καθώς αυτό είναι το επίσημο νούμερο που καταγράφει το διάσημο εμπορικό κέντρο.

Στην έκθεση συμμετέχουν: PARALELA45, EUROLINES – TUI, EXIMTUR, MELI TOURS, OLYMPOS, TERRA CRETA, ALEXANDRIAN BRANDY, G HOTELS και δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Ρουμανία, του Υπουργείου Τουρισμού/ ΕΟΤ, του Ελληνο-Ρουμανικού Επιμελητηρίου, και όλων των σημαντικών τουριστικών φορέων της Ελλάδας, ΣΕΤΕ, fedHATTA, ΠΟΞ, ΞΕΕ.

Τις εξελίξεις για την σημαντική αυτή πρώτη αποκλειστική παρουσίαση της Ελλάδας οδήγησαν οι αφίξεις των Ρουμάνων τουριστών στην χώρα μας οι οποίες ξεπέρασαν για το 2016 τους 1.026.000.

Για περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητες συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 210 9713281, info@northe.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.