Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δήλωση της Χριστιάνας Καλογήρου για τον ΦΠΑ των νησιών

Δήλωση της Χριστιάνας Καλογήρου για τον ΦΠΑ των νησιών

Με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών με την οποία γνωστοποιούνται μέτρα που συνοδεύουν την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ των νησιών, η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κανένα μέτρο και καμία ρύθμιση δεν μπορεί να αντισταθμίσει και να εξισορροπήσει τις βαριά αρνητικές συνέπειες που έχει για την οικονομική και κοινωνική ζωή των νησιών μας η κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ.

Οι επιλογές προσωρινότητας και μάλιστα 6μηνης, καθώς και η υπόσχεση αντισταθμιστικών επιδομάτων όχι μόνο δεν λύνει το ζήτημα, αλλά αντίθετα το επιβαρύνει.

Η κυβέρνηση δεν κατανόησε την ένταση της φωνής μας που επίμονα ζητούσαμε να μην προχωρήσει στην κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά μας.

Καλούμε την κυβέρνηση να επανεξετάσει το θέμα ακόμα και την ύστατη στιγμή.

Ως προς το μεταφορικό ισοδύναμο, θα περιμένουμε να δούμε πώς αυτό θα υλοποιηθεί στην πράξη και πάντα σύμφωνα με το πάγιο αίτημα όλων των νησιωτών».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.