Αρχική Αεροπορικά Νέα H Turkish Airlines υποστηρίζει το 5ο Business Travel Forum

H Turkish Airlines υποστηρίζει το 5ο Business Travel Forum

Ταξιδιωτικοί Πράκτορες από το Πακιστάν, το Κατάρ και την Τουρκία συμμετείχαν στο Familiarization (FAM) Trip στην Αθήνα, που πραγματοποίησε η Turkish Airlines σε συνεργασία με το Mideast Travel στο πλαίσιο του Business Travel Professionals Forum (BTPF).

Η Turkish Airlines συμμετείχε ως χορηγός στο 5th Business Travel Professionals Forum (BTPF) και παρουσίασε τις υπηρεσίες της στους συμμετέχοντες. Το BTPF διοργανώθηκε από το SWOT|Simple Way Of Tourism, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα.

Η Turkish Airlines διοργάνωσε σε συνεργασία με το Mideast Travel ενα Ταξίδι Εξοικείωσης – Familiariazation trip (FAM trip) για 19 ταξιδιωτικούς πράκτορες από πιθανές εισερχόμενες τουριστικές αγορές από το Πακιστάν, το Κατάρ και την Τουρκία. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού FAM trip, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, οι συμμετέχοντες είχαν επίσης συναντήσεις με τους αντιπροσώπους του τουριστικού τομέα της Ελλάδας, ενώ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια περιήγηση στα αξιοθέατα της Αθήνας και σε μια κρουαζιέρα σε τρια ελληνικά νησιά (Ύδρα – Πόρος – Αίγινα).

«Είναι χαρά μας να συμμετέχουμε σε μια τέτοια εκδήλωση που συνδέει την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας με τις παγκόσμιες αγορές», δήλωσε ο κ. Alp Yavuzeser, Γενικός Διευθυντής, της Turkish Airlines.» Η Turkish Airlines συνδέει την Ελλάδα με τον υπόλοιπο κόσμο και φέρνει χιλιάδες ξένους ταξιδιώτες στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να γίνει τουριστικός προορισμός για όλο το χρόνο και η Turkish Airlines υποστηρίζει αυτήν την προσπάθεια».

Το φόρουμ περιλάμβανε B2B συναντήσεις μεταξύ 32 ξενοδοχείων και εκπροσώπων κορυφαίων τουριστικών πρακτόρων της ελληνικής και διεθνούς αγοράς. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, συμμετείχαν 121 τουριστικοί οργανισμοί μαζί με 102 εταιρείες και 30 φιλοξενούμενους αγοραστές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.