Home Αστρολογικές προβλέψεις 6 – 13 Νοεμβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

6 – 13 Νοεμβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Ιωάννα Αυγερινού αστρολόγος

Αρχίζει μία ιδιαίτερα ευνοική εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη ήδη τη Δευτέρα 6 του μήνα. Θα παραμείνει σ αυτήν τη θέση έως τις 12 Ιανουαρίου 2018 λόγω της ανάδρομης πορείας του από 4 – 25 Δεκεμβρίου του 2017. Οσο ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη η επικοινωνία θα είναι άκρως ευνοική και πιθανόν να κάνουμε περισσότερα ταξίδια και αποδράσεις. Θα υπάρξουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Στις 8 του μήνα κάνει την είσοδό της η Αφροδίτη στο Σκορπιό και δίνει στην ατμόσφαιρα έναν ερωτικό αέρα. Γενικώς αυτές οι μέρες θα είναι εξαιρετικά ευνοικές για τον Ερωτα και την Αγάπη.

Την Πέμπτη στις 9 του μήνα πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ηλιου Πλούτωνα και μπορούμε να προωθήσουμε σοβαρά θέματα.

Την Παρασκευή θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην εξιδανικεύσουμε πρόσωπα η καταστάσεις καθότι καραδοκεί στη γωνία η απογοήτευση που μπορεί να φέρει ο Ποσειδώνας.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία στο Σκορπιό ενισχύει τα πάθη, αλλά φέρνει και οικονομικά οφέλη.

Ας δούμε τώρα πως θα κυλίσει η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1 ΚΡΙΟΙ

Το κλίμα για σας αλλάζει με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη. Σας υπενθυμίζει ότι με αρκετή δόση αισιοδοξίας και θετική ενέργεια μπορείτε να ξεχάσετε τις δυσκολίες και να καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε.

2 ΤΑΥΡΟΙ

Με τον Ερμή στον Τοξότη σας βλέπω να κάνετε συζητήσεις και να έχετε επαφές πάνω σε οικονομικά θέματα που απασχολούν το ενδιαφέρον σας. Βρε παιδιά πέρα από το χρήμα και το φαγητό τι άλλο σας αρέσει?

3 ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που θα σας απασχολήσει αυτή την εβδομάδα είναι η σχέση σας με το σύντροφο η με κάποιο στενό συνεργάτη. Εχετε την εύνοια των πλανητών για να πετύχετε το καλύτερο για σας και να πείσετε τους πάντες με τη σαγήνη του λόγου σας.

4 ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα ευνοική εβδομάδα για σας τα Καρκινάκια. Αρκεί να το πιστέψετε και να δράσετε δημιουργικά και εποικοδομητικά. Θα κάνετε συζητήσεις που θα καταλήξουν θετικά για σας όσο δεν φαντάζεστε.

5 ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Άλλο που δεν θέλετε. Θα είστε στο επίκεντρο των συζητήσεων και όλα τα φώτα θα είναι επάνω σας. Ο Ερμής στον Τοξότη θα λύσει τη γλώσσα σας και θα σας βοηθήσει να πείτε πράγματα που δεν τολμούσατε πριν.

6 ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Αυτήν την εβδομάδα θα κάνετε συζητήσεις γύρω από τα θέματα της οικογενειακής εστίας και τα άτομα της. Ισως και η ακίνητη περιουσία να σας απασχολήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αρνητικό. Θα τακτοποιήσετε μερικά θέματα γύρω από αυτήν.

7 ΖΥΓΟΙ

Ο τομέας που ευνοείται από το πέρασμα του Ερμή του πλανήτη της επικοινωνίας στον Τοξότη είναι ο τρίτος οίκος που αφορά συγγενείς, γείτονες, φίλους. Επίσης μπορείτε να προωθήσετε με επιτυχία έγγραφα και να κάνετε μετακινήσεις.

8 ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Τα οικονομικά θα είναι ο στόχος σας γι αυτήν την εβδομάδα για τα οποία θα κάνετε ευνοικές συζητήσεις και συμφωνίες με τους όρους που εσείς επιθυμείτε. Προφανώς να θελήσετε να αποδράσετε από την καθημερινότητα.

9 ΤΟΞΟΤΕΣ

Οι μετακινήσεις θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Θεωρώ ότι πάντα σας απασχολεί να φεύγετε από την καθημερινότητα και να κάνετε μικρές αποδράσεις. Τώρα, όμως, ευνοείστε ιδιαίτερα.ας.

10 ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Ο Ερμής στον Τοξότη σας βάζει ένα φρένο και σας εμποδίζει να εκφραστείτε και τότε που η επιθυμία για να μιλήσετε είναι έντονη. Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να μην χειριστείτε ορθά το λόγο βουτήξτε τη γλώσσα στο μυαλό πριν την χρησιμοποιήσετε.

11 ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Εσείς το κατ εξοχήν ζώδιο των φίλων με τον Ερμή στον Τοξότη επιθυμείτε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και τα καταφέρνετε μια χαρά. Ισως να πραγματοποιήσετε μία γλυκιά απόδραση έξω από την καθημερινότητα.

12 ΙΧΘΥΕΣ

Η καριέρα έχει τον πρώτο λόγο αυτήν την εβδομάδα και όλα τα σχετικά του επαγγελματικού στίβου. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και ρίχνει το φως στα θέματα που αφορούν κυρίως το ελεύθερο επάγγελμα.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version