Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 5ο Διεθνές Επενδυτικό Συνέδριο Real Estate

5ο Διεθνές Επενδυτικό Συνέδριο Real Estate

Συνέδριο Real Estate

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 5ο Διεθνές Επενδυτικό Συνέδριο Real Estate  Investments Projects and Financing Fair που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 23 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της CNR EXPO.

Διεθνείς ομιλητέςαπό το χώρο των τραπεζών, των ακινήτων , των κατασκευαστικών εταιριών, συζήτησαν για τις δυνατότητες Διεθνών συναλλαγών και αγοραπωλησεών ακινήτων.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικοτουρκικού Επιμελητηρίου, κ. Παναγιώτης Κουτσίκο, στην ομιλία του αναφέρθηκε στις δυνατότητες επενδύσεων στην Ελλάδα από πολίτες-επενδυτές χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Κοινότητας, οι οποίοι μπορούν να αγοράσουν ακίνητα στην Ελλάδα, εκμεταλλευόμμενοι το Νόμο 4146/2013 που αναφέρετε στην απόκτηση ακινήτων ή μετοχών ή ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, από πολίτες τρίτων χωρών.

Ο ελληνικός νόμος προβλέπει να δίδονται στους επενδυτές καθώς και στις οικογένειές τους άδεια διαμονής στην Ελλάδα για 5 χρόνια.

Το ενδιαφέρον των επενδυτών ήταν πολύ μεγάλο, κυρίως για ακίνητα, ξεοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Μετά το πέρας της ομιλίας η οργανωτική επιτροπ’η του Συνεδρίου βράβευσε τον Πρόεδρο του Ελληνοτουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Κουτσίκο για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ανάπτυξη των Ελληνοτουρκικών Επιχειρηματικών Σχέσεων

Το συνέδριο παρακολούθησαν περισσότερα από 1000 άτομα στις εγκαταστάσεις της CNR EXPO.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.