Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017, η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, με αθρόα συμμετοχή Προέδρων και αντιπροσώπων των Ενώσεων-Μελών από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Κατά τις Αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, εξελέγησαν οι ακόλουθοι (βάσει σταυρών προτίμησης):

  1. ΤΑΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
  2. ΣΒΥΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
  3. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
  4. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  5. ΣΟΥΛΟΥΝΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ
  6. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
  7. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  8. ΠΟΛΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  9. ΞΥΠΤΕΡΑ- ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
  10. ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  11. ΜΕΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  12. ΚΑΛΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Aναπληρωματικά Μέλη:

ΤΙΜΟΘΕΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞ θα συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε Σώμα εντός των επομένων ημερών.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, η απερχόμενη Διοίκηση, υπό τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Α. Ρέτσο και τον Προεδρεύοντα κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη, παρουσίασε τον Απολογισμό Πεπραγμένων της θητείας της και ακολούθησε συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον Ξενοδοχειακό κόσμο.

Βασικό μήνυμα της Γενικής Συνέλευσης είναι η ενότητα και η συσπείρωση γύρω από το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας καθώς και η δέσμευση, για δυναμική προάσπιση των δικαίων του Κλάδου και περαιτέρω ενίσχυσης της καθοριστικής συμβολής των ξενοδοχείων στον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.