Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Thomas Cook: Aυξάνει την παρουσία του στην Ελλάδα

Thomas Cook: Aυξάνει την παρουσία του στην Ελλάδα

Ακόμα περισσότερους τουρίστες προτίθεται να φέρει ο Thomas Cook στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2018, με τα brands Thomas Cook Signature και Neckermann Reisen να αυξάνουν τα ξενοδοχεία της Κρήτης με 22 νέα, ανάμεσα στα οποία είναι το Sunconnect Marina Beach in Gouves.

Κερδισμένη παρουσιάζει την Ελλάδα όσον αφορά τις γερμανικές κρατήσεις για το 2017, η επικεφαλής της Thomas Cook στη Γερμανία,  Στέφανι Μπερκ.

Η κ. Μπερκ μιλωντας στην Frankfurter Allgemeine Zeitung έκανε λόγο για απρόσμενη ανάπτυξη της τουριστικής δραστηριότητας του ομίλου στην Ελλάδα τη χρονιά που πέρασε ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα νέα σχέδια του μεγάλου γερμανικού τουρ οπερέιτορ.

«Ήμουν πολύ αισιόδοξη για την Ελλάδα από την αρχή της χρονιάς. Όμως ότι θα σημειώναμε εκεί αύξηση 27% δεν το περίμενα», επισημαίνει η Στέφανι Μπερκ, προβαίνοντας στην εκτίμηση ότι η ανοδική τουριστική τάση στην Ελλάδα δεν προβλέπεται να αλλάξει. Όπως λέει, «το 2018 θα είναι και πάλι μια πολύ δυνατή χρονιά για την Ελλάδα. Αυτό διαφαίνεται ήδη στους αριθμούς μας που αφορούν τις πρώιμες κρατήσεις».

Ο Thomas Cook, προσθέτει επίσης, πτήσεις από το αεροδρόμιο Σητείας, όπου θα πετά μια φορά την εβδομάδα η Condor.

Για τους ενήλικες, εξ άλλου θα προσφέρεται το brand Sunprime στην Κω ενώ το lifestyle brand Casa Cook διευρύνεται με άλλο ένα ξενοδοχείο στα Χανιά.

Ο κατάλογος Οικογενεικών Διακοπών σχεδιάστηκε εκ νέου για το brand Neckermann Reisen. Μεταξύ άλλων, τα ξενοδοχεία πλέον αναφέρονται με ετικέτες όπως Family Time, Family Fun, Family Splash ή Family Garden. Ακόμα, τα child-friendly ξενοδοχεία έχουν χαμηλές τιμές για παιδιά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.