Home Αστρολογικές προβλέψεις 2 – 9 Οκτωβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

2 – 9 Οκτωβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Ιωάννα Αυγερινού αστρολόγος

Και να η πρώτη εβδομάδα του φθινοπωρινού μήνα Οκτωβρίου που έρχεται με αντιφατικές πλανητικές όψεις να μας φέρει αλλαγές με την αντίθεση Ουρανού Δία που πραγματοποιείται ήδη από τα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Στις 2 του μήνα η συναισθηματική ζωή πρωταγωνιστεί τη ζωή και τις σκέψεις μας. Θα γεννηθούν παθιασμένοι έρωτες και θα αναζωπυρωθούν έρωτες που ήταν σε λήθαργο.

Στις 5 του μήνα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο φλογερό ζώδιο του Κριού που μπορεί να δώσει θαλπωρή στον Ερωτα η να κάψει τις σχέσεις των ζευγαριών. Συμμετέχει και η σύνοδος Αρη Αφροδίτης. Αυτό αυξάνει το πάθος, αλλά και τις διαφωνίες που μπορεί να προκαλέσει η παρουσία του Αρη. Ενδέχεται να βγάλει στο φως κρυμμένα απωθημένα.

Το Σάββατο στις 7 του μήνα η Σελήνη στον Ταύρο προωθεί τα οικονομικά θέματα με επιτυχία.

Η συναισθηματική ζωή ευνοείται την Κυριακή με πιθανές ακραίες περιπτώσεις.

Ας δούμε πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο από την Πανσέληνο της 5 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Ας δούμε πως θα είναι αυτή η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1 ΚΡΙΟΙ

Αυτή η Πανσέληνος θα σας επηρεάσει σχετικά με θέματα συντροφικότητας αφού πραγματοποιείται στον άξονα Κριού Ζυγού.

2 ΤΑΥΡΟΙ

Αυτό που πρέπει να προσέξετε την Πανσέληνο καθώς και τις προηγούμενες μέρες και λίγο τις επόμενες είναι η υγεία σας και η καθημερινότητά σας.

3 ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στον άξονα Κριού Ζυγού μπορεί να σας δραστηριοποιήσει σε μία συλλογική εργασία και να αυξήσετε τους φίλους σας. Άλλο που δεν θέλετε.

4 ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Δύσκολη επιλογή καλείστε να κάνετε με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού Ζυγού. Που θα δώσετε το βάρος? Στην οικογενειακή εστία η στην καριέρα που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ?

5 ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ο τι καλύτερο για σας τα Λιοντάρια αυτή η Πανσέληνος που σας κάνει δραστήριους, δημοφιλείς και πρόθυμους να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας.

6 ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Τα οικονομικά σας έχουν τον πρώτο λόγο. Προβληματίζεστε για τον τρόπο με τον οποίο θα κάνετε διαχείριση και σπάτε το κεφάλι σας για τον προυπολογισμό.

7 ΖΥΓΟΙ

Σκληρή η Πανσέληνος για σας τους Ζυγούς καθότι πραγματοποιείται στον άξονα Κριού Ζυγού. Σας επιβάλλει μία ενδοσκόπηση αναφορικά με τις πράξεις σας. Ισως βρείτε λύσεις για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που αφορούν μία σχέση, ένα γάμο η μία συνεργασία.

8 ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Στην υγεία σας πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτήν την Πανσέληνο. Φροντίστε να μην κρυώσετε και αποφύγετε την υπερκόπωση γιατί η «πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη».

9 ΤΟΞΟΤΕΣ

Ενθουσιώδεις όπως χαρακτηρίζεστε και εφ όσον η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Κριού Ζυγού επιθυμείτε να βιώσετε ερωτικές εμπειρίες και να ψυχαγωγηθείτε όσο μπορείτε πιο πολύ.

10 ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Μία εσωτερική διαμάχη σας διακατέχει με αυτήν την Πανσέληνο και δεν γνωρίζετε τι να επιλέξετε ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει της ζωής σας. Θα κάνετε την καλύτερη επιλογή. Δεν σας φοβάμαι. Είστε σοφοί.

11 ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Επικοινωνία και επιθυμία για νέες γνωριμίες είναι ο στόχος σας με αυτήν την Πανσέληνο πράγμα που θα καταφέρετε μια χαρά.

12 ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά που είναι η μάστιγα της εποχής σας ταλανίζουν και εσάς. Εχετε εύνοια και είναι η κατάλληλη εποχή για να ζητήσετε βοήθεια από τρίτους η ένα δάνειο.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version