Home Αστρολογικές προβλέψεις 16 – 23 Οκτωβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

16 – 23 Οκτωβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Ιωάννα Αυγερινού αστρολόγος

Το χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας είναι η Ν. Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη στις 19 του μήνα στις 26 35 του Ζυγού. Η Ν. Σελήνη, ως γνωστό, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και επειδή βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες.

Η συμμετοχή του ανατρεπτικού πλανήτη του Ουρανού μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτα γεγονότα. Μην σκεπτόμαστε πάντα ότι θα είναι αρνητικά αυτά τα γεγονότα που θα συμβούν δίχως προγραμματισμό και φαινομενικά απρόοπτα.

Άλλο αξιοσημείωτο γεγονός είναι η είσοδος του Αρη στο Ζυγό την Κυριακή 22 Οκτωβρίου όπου θα παραμείνει έως τις 8 Δεκεμβρίου και θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Ν. Σελήνη το κάθε ζώδιο.

 

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1 ΚΡΙΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Ζυγό θα σας δώσει μία καλή διάθεση για συνεργασία. Αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας στον επαγγελματικό στίβο και πιθανόν και μία καλή συνεργασία.

2 ΤΑΥΡΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Ζυγό θα σας δώσει μία καλή διάθεση για συνεργασία. Αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας στον επαγγελματικό στίβο και πιθανόν και μία καλή συνεργασία.

3 ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Ζυγό σας υπόσχεται ευκαιρίες στον Ερωτα και ίσως την απόκτηση ενός απογόνου για αυτούς που το επιθυμούν. Θα έχετε έμπνευση στο σχεδιασμό ενός επιχειρηματικού και δημιουργικού σχεδίου.

4 ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η N. Σελήνη στο Ζυγό με τη συμμετοχή του Ουρανού φέρνει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, αλλά με ηρεμία και σύνεση μπορείτε να τη μετατρέψετε σε μία παιχνινιάρικη κατάσταση.

5 ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Με τη Ν. Σελήνη στο Ζυγό αφού συμμετέχει ο Ουρανός φαίνεται ότι η ζωή σας θα αλλάξει και θα γεμίσει με ευχάριστες εκπλήξεις. Πρόκειται για μία καλή εβδομάδα όπου ευνοούνται τα σχέδιά σας σε όλους τους τομείς.

6 ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Ζυγό με τη συμμετοχή του Ουρανού μπορεί να φέρει μία οικονομική ενίσχυση από τρίτους όπως δάνεια, χρήματα του συντρόφου που θα δώσει ένα χέρι βοηθείας στην κατάστασή σας.

7 ΖΥΓΟΙ

Με τη Ν. Σελήνη στο ζώδιό σας και τη συμμετοχή του Ουρανού να αναμένετε ευχάριστες εξελίξεις στην καθημερινότητά σας. Η επαναστατική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

8 ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Ζυγό θα ενισχύσει τη διαισθητική σας ικανότητα και θα συνειδητοποιήσετε καταστάσεις. Αυτό, φυσικά, θα σας βοηθήσει να έχετε ιδέες και να σχεδιάσετε το μέλλον σας με επιτυχία.

9 ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Ν. Σελήνη στο Ζυγό εσάς τους τυχερούς του ζωδιακού κύκλου θα σας δώσει ευκαιρίες για πολλές γνωριμίες και τη δυνατότητα να ενταχτείτε σε μία ομάδα. Ευνοούνται οι συλλογικές δραστηριότητες.

10 ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Η N. Σελήνη στο Ζυγό θα σας δώσει ευκαιρίες στον επαγγελματικό στίβο. Είναι ο χώρος που σας εκφράζει περισσότερο από όλους. Θα σας χαροποιήσει η επιτυχία ενός σχεδίου.

11 ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Ζυγό θα σας φέρει ευκαιρίες για να ταξιδέψετε με κάθε μέσο. Είτε ονειρικά είτε γεωγραφικά. Αγαπάτε τα ταξίδια όσο λίγα ζώδια και αυτό θα σας τονώσει ψυχολογικά.

12 ΙΧΘΥΕΣ

Η Ν. Σελήνη στο Ζυγό και η συμμετοχή του Ουρανού θα σας δώσει την έμπνευση να ψάξετε και να βρείτε λύσεις για να διαχειριστείτε ένα οικονομικό θέμα που σας ταλανίζει εδώ και καιρό.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version