Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ολοκλήρωση του διαγωνισμού «Ζήσε το τυχερό Ταξίδι» της Hellenic Seaways

Ολοκλήρωση του διαγωνισμού «Ζήσε το τυχερό Ταξίδι» της Hellenic Seaways

Δύο ολοκαίνουργια αυτοκίνητα FIAT 500 παραδόθηκαν στους τυχερούς ταξιδιώτες

Με τη τελετή παράδοσης στο ΕΓ/ΟΓ «Νήσος Σάμος» της Hellenic Seaways η τελετή των δύο αυτοκινήτων Fiat 500 στους 2 τυχερούς ταξιδιώτες, έληξε και αυτός ο μεγάλος διαγωνισμός «Ζήσε το τυχερό ταξίδι», που είχε ξεκινήσει την 1η Ιουνίου και ολοκληρώθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2017.
Οι δύο υπερτυχεροί κέρδισαν ένα αυτοκίνητο τύπου FIAT 500 και ένα τύπου FIAT 500 cabrio από την εταιρεία Βελμάρ σε δύο κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 25 Ιουλίου και 25 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.
Οι νικητές:
· 1ος νικητής (25/7/2017): Αντώνης Κατσούδας
· 2ος νικητής (25/9/2017): Γεώργιος Βασιλόπουλος

Εκπροσωπώντας την εταιρεία στην εκδήλωση, ο κ. Αριστείδης Κατσαΐτης – Διευθυντής Πωλήσεων της Hellenic Seaways, δήλωσε: «H Hellenic Seaways θα εξακολουθεί να καινοτομεί και να βελτιώνει τις υπηρεσίες της πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση των ποιοτικών απαιτήσεων των επιβατών της. Αυτός ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε προκειμένου να γιορτάσουμε μαζί το δρομολόγιο του Ν. Σάμος για Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη και σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία. Η συμμετοχή των επιβατών ήταν μεγάλη και σας ευχαριστούμε όλους. Στους νικητές ευχόμαστε καλοτάξιδο το νέο σας αυτοκίνητο και πάντα τυχεροί!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.