Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Aktina Travel Group χορηγός και επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός...

Το Aktina Travel Group χορηγός και επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη χορηγία μας στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τη σεζόν 2017/18. Το Aktina Travel Group, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα εδώ και πάνω από 40 χρόνια, ενώνει τις δυνάμεις του με την κορυφαία ομάδα του Ελληνικού αθλητισμού όλων των εποχών με στόχο όπως πάντα την κορυφή! 

Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Αριστείδης Χριστόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτή τη συνεργασία. Το ΑΚΤΙΝΑ Travel Group, ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα θα βρίσκεται δίπλα μας τουλάχιστον για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, στοχεύοντας σε κοινές, υψηλές… πτήσεις και συνεχίζοντας να προσφέρει στην ομάδα μας ασφαλή ταξίδια κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής σεζόν με πολλές μετακινήσεις όπως γνωρίζουμε». 

Η αντιπρόεδρος του Aktina Travel Group, Ανδρομάχη Ζερζιβίλη, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Aktina Travel Group ταυτίζεται με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods μέσω αυτής της χορηγίας. Η επιμονή, η σωστή οργάνωση, η ευγένεια αλλά και η σκληρή δουλειά είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον ταξιδιωτικό μας όμιλο. Η χορηγία ήρθε ως μια φυσική εξέλιξη της μέχρι τώρα συνεργασίας μας και αποτελεί το επιστέγασμα αυτής της σχέσης εμπιστοσύνης. Ευχόμαστε στην ομάδα καλή επιτυχία και για τους τρείς στόχους της χρονιάς!». 

«Το Aktina Travel Group ως επίσημος χορηγός και επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, θα ταξιδέψει τους πρωταθλητές Ελλάδας με ασφάλεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.