Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η δημιουργία υποδομών για κινηματογραφικές παραγωγές στα νησιά μας έχει έναν ακόμα...

Η δημιουργία υποδομών για κινηματογραφικές παραγωγές στα νησιά μας έχει έναν ακόμα σημαντικό σύμμαχο, τον Αμερικάνο Πρέσβη στην Αθήνα Geoffrey Pyatt

Η δημιουργία υποδομών για κινηματογραφικές παραγωγές στα νησιά μας, αντικείμενο της συνέντευξης τύπου που δώθηκε τη Δευτέρα 2, Οκτωβρίου, στην Αθήνα με τον σκηνοθέτη-συγγραφέα του Hollywood Steven Bernstein και τον καλλιτεχνικό διευθυντή Charles Lee, έχει έναν ακόμα σημαντικό σύμμαχο, τον Αμερικάνο Πρέσβη στην Αθήνα Geoffrey Pyatt, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκου.

Η προσέλκυση επενδύσεων στην χώρα μας ήταν ανέκαθεν μια πολύ δύσκολη υπόθεση, δηλώνει. Ισως είναι και αυτός ένας απο τους λόγους για τα σημερινά αδιέξοδα που αντιμετωπίζουμε.
Απο την πλευρά μας, δίνουμε μάχη να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα της ανατροπής της σημερινής οικονομικής πορείας, με όσα μέσα διαθέτουμε και η προσέλκυση επενδύσεων υπήρξε σταθερή προτεραιότητα μας.

Αν το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των Περιφερειών στην χώρα μας ήταν όμοιο με αυτό του υπόλοιπου Δυτικού κόσμου, σήμερα θα μιλούσαμε απο τελείως διαφορετική βάση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.