Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Creta Maris Beach Resort: 3.000 κριτικές επισκεπτών!

Creta Maris Beach Resort: 3.000 κριτικές επισκεπτών!

Γιορτάζοντας 3.000 κριτικές με ένα πάρτι αφιερωμένο στους Κριτές & Επισκέπτες του Creta Maris Beach Resort!

Την εμπειρία των διακοπών τους και την πολύτιμη γνώμη τους αποφάσισαν να μοιραστούν 3.000 επισκέπτες του Creta Maris Beach Resort, μέσω της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας TripAdvisor, στη διάρκεια των τελευταίων πέντε χρόνων. Το ξενοδοχείο γιόρτασε τη διάκριση αυτή με ένα καλοκαιρινό πάρτι, ευχαριστώντας με αυτόν τον τρόπο τους επισκέπτες του!

Μπορεί το TripAdvisor να μην έχει θεσπίσει ακόμη επίσημο βραβείο για τη συγκέντρωση 3.000 κριτικών που αποσπά κανείς από τους επισκέπτες του, ωστόσο η αξία τους παραμένει εξαιρετικά υψηλή για την επιχείρηση αλλά και τους συντελεστές της. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε, που την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, το Creta Maris διοργάνωσε ένα καλοκαιρινό πάρτι με αφρό στις εγκαταστάσεις του, παρέα με την ομάδα και φυσικά τους επισκέπτες του!

Τρεις χιλιάδες μηνύματα που έρχονται να υπενθυμίσουν για μια ακόμη φορά πως οι γνώμη των επισκεπτών είναι που κάνει τη διαφορά! Μηνύματα χαράς, αγάπης, υποσχέσεων για επιστροφή και πάνω από όλα ευχαρίστησης συντελούν την πλειοψηφία των 3.000 κριτικών που συγκέντρωσε το Creta Maris Beach Resort στο διάστημα των τελευταίων πέντε χρόνων, μέσω του TripAdvisor. Μία διάκριση που ήρθε έπειτα από πολύ δουλειά, μεράκι και πάνω από όλα την προσφορά της γνήσιας κρητικής φιλοξενίας! Μία διάκριση – αποτέλεσμα της εγκαθίδρυσης συνεχούς και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους επισκέπτες!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.