Αρχική Δήμοι Δημοσιογραφική αποστολή επισκέφθηκε την Αλόννησο – Την τιμητική τους είχαν το θαλάσσιο...

Δημοσιογραφική αποστολή επισκέφθηκε την Αλόννησο – Την τιμητική τους είχαν το θαλάσσιο πάρκο και ο βυθός της Αλοννήσου

Διεθνής διάκριση της Αλοννήσου στην Αυστραλία
Celestyal Cruises

Την τιμητική τους είχαν το θαλάσσιο πάρκο και ο βυθός της Αλοννήσου στο νέο προγραμματισμένο δημοσιογραφικό ταξίδι του Δήμου. Με εξειδίκευση στον καταδυτικό Τουρισμό, η δημοσιογραφική αποστολή, επισκέφτηκε τον οικολογικό παράδεισο των Σποράδων το διάστημα 16-23 Αυγούστου, προκειμένου να αποτυπώσει τον θαλάσσιο πλούτο της Αλοννήσου, καθώς και να βιώσει την φιλοξενία, το φυσικό κάλλος, την τοπική κουζίνα και τις δραστηριότητες που προσφέρει ο προορισμός στη διάρκεια της θερινής σεζόν. 
Από το ταξίδι αναμένεται δημοσιότητα σε εξειδικευμένα Μέσα όπως μεταξύ άλλων στο διεθνές blogspot της Thomas Cook και στο εξειδικευμένο website – blog, WorldAdvertureDivers.com με καθιερωμένη παρουσία και ανταπόκριση σε δεκάδες χιλιάδες φίλους της κατάδυσης. 
“Η προσέλκυση του κοινού ειδικών ενδιαφερόντων κατατάσσεται υψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων μας για την προβολή του νησιού”, σχολιάζει ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης, που σε συνεργασία με την Τουριστική Επιτροπή και την εταιρία Τουριστικού Consulting Re:make, δρομολογεί τις επόμενες δράσεις προβολής για την άμεση στόχευση σε αγορές του εξωτερικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.