Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 14 – 21 Αυγούστου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

14 – 21 Αυγούστου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Ιωάννα Αυγερινού αστρολόγος

Τι να πούμε για την τόσο σημαντική εβδομάδα όπου όλη η Χριστιανοσύνη εορτάζει την Παναγία μας τη Μεγαλόχαρη? Θα είναι σίγουρα μία εβδομάδα ευλογημένη από τη χάρη Της. Ας μην επηρεαστούμε από τα άστρα και ας κοιτάξουμε την ομορφιά γύρω μας. Δεν είναι εβδομάδα όπου μπορούμε να ξεκινήσουμε μία αισθηματική σχέση καθότι από τη Δευτέρα 14/8 κιόλας ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας επιστρέφει με τη φαινομενική ανάδρομη τροχιά και δυσχεραίνει την επικοινωνία για όλα τα ζώδια. Θα παραμείνει σ αυτή τη θέση έως τις 7 Σεπτεμβρίου. Επίσης φέρνει καθυστερήσεις στις μετακινήσεις και επιβραδύνει γενικώς τις συναλλαγές. Απολαύστε τον ήλιο και ξεκουραστείτε και μην νοιάζεστε για επενδύσεις οιουδήποτε ύφους.

Την Τρίτη 15/8 δημιουργείται η αντίθεση Αφροδίτης Πλούτωνα που δεν ευνοείται η συναισθηματική ζωή.

Την Τετάρτη 16/8 οι συνθήκες δεν είναι καλύτερες στο θέμα της συναισθηματικής ζωής.

Την Πέμπτη 17/8 προφανώς θα σημειωθεί μία υπερβολή στις προσδοκίες μας και αυτό φέρνει σχεδόν πάντα απογοήτευση. Για αυτό ας πάρουμε μικρό καλάθι….

Την Παρασκευή 18/8 καλά θα είναι να μείνουμε μακριά από τις συγκρούσεις και τις όποιες συναλλαγές.

Το Σάββατο 19/8 πρόκειται για μία μέρα ιδιαίτερα ευνοική.

Την Κυριακή 20/8 το εξάγωνο Αρη Δία δίνει δυναμισμό και ευνοεί κάθε δραστηριότητα. Πάντα απαιτείται προσοχή καθότι οι υπερβολές μπορεί να μας οδηγήσουν σε μοιραία λάθη.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής το κάθε ζώδιο.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής που ξεκινάει τη Δευτέρα 14 του μήνα σας επιβάλλει να αναθεωρήσετε πράγματα και αποφάσεις που πήρατε στις αρχές του μήνα σε θέματα που δημιουργήθηκαν στο χώρο της υγείας και του επαγγελματικού στίβου.

2ΤΑΥΡΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε πράγματα που σκεφτήκατε να πραγματοποιήσετε στις αρχές του μήνα. Δείτε το ως κάτι θετικό καθότι προφανώς σας εμποδίζει να κάνετε λάθη. Απολαύστε τις διακοπές που έχετε επιλέξει με τον πιο πολυτελή τρόπο που μόνον εσείς γνωρίζετε.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας η ανάδρομη πορεία του Ερμή γίνεται πιο αισθητή καθότι ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας. Θεωρώ ότι καλά θα κάνετε να κάνετε μία ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Να προσέξετε την ανάδρομη πορεία του Ερμή καθώς θα φέρει τα γνωστά: καθυστερήσεις στις συμφωνίες και τις μετακινήσεις και πιθανόν κάποια σύγχυση στην επικοινωνία. Ισως η καθημερινότητά σας να μην κυλήσει ομαλά.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Όπως σε όλους έτσι και σε σας η ανάδρομη πορεία του Ερμή να φέρει κάποιες καθυστερήσεις κυρίως στην είσπραξη οφειλών και στις οικονομικές σας συναλλαγές με τρίτους. Επειδή όλα είναι στο μυαλό μας μπορεί να μην συμβεί τίποτε αρνητικό και να κυλήσουν όλα ομαλά.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Αφού ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας και διανύει ακριβώς το ζώδιό σας θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί από ποτέ όταν κάνετε μία συναλλαγή. Η ζωή δεν σταματάει διότι ο Ερμής είναι ανάδρομος. Απλά μας επιβάλλει να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες και τα μηνύματα.

7ΖΥΓΟΙ

Εκεί που πρέπει να προσέξετε είναι οι πληροφορίες που θα λάβετε. Υπάρχει το ενδεχόμενο να κρύβουν παγίδες και να δείτε την πραγματικότητα κάτω από διαφορετικό πρίσμα. Χαλαρώστε στην παραλία και μην ακούτε κανένα που επιθυμεί να σας παραπλανήσει.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Σας βλέπω σε διαρκή μετακίνηση και καλά κάνετε αφού οι επαφές με φίλους και η κοινωνική σας ζωή αποκτά ιδιαίτερη σημασία για σας. Μην απογοητευτείτε από πιθανές καθυστερήσεις και μην προβληματίζεστε εάν όλα δεν κυλούν ακριβώς όπως θα θέλατε.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Είναι η κατά εξοχήν εβδομάδα των διακοπών κι ας βρίσκεται ο Ερμής στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Το μυαλό σας είναι στις επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις, αλλά η καρδιά σας βρίσκεται στο πως θα περάσετε καλά. Κι αυτό πρέπει να κάνετε. Να ακούσετε τους κτύπους της καρδιάς.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Ενώ θα βρίσκεστε στην παραλία η σε κάποια ξαπλώστρα το μυαλό σας θα στριφογυρνάει γύρω από τα επαγγελματικά σας σχέδια και τον τρόπο υλοποίησης τους. Μην κουράζεστε! Δεν είναι εβδομάδα για τέτοιες βασανιστικές σκέψεις.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Αφού το γνωρίζετε ότι με τον ανάδρομο Ερμή δεν παίρνουμε νέες αποφάσεις και δεν υπογράφουμε συμφωνίες και συμβόλαια απολαμβάνουμε τον ήλιο και τις διακοπές και γεμίζουμε τις μπαταρίες μας και ετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε το φθινόπωρο που μας περιμένει γεμάτους προσδοκίες για τα επαγγελματικά μας σχέδια.

12ΙΧΘΥΕΣ

Το κομμάτι που επηρεάζει η ανάδρομη πορεία του Ερμή καθότι διανύει το ζώδιο της Παρθένου είναι η σχέση σας με σύντροφο η με κάποιο στενό συνεργάτη. Μην ξεκινάτε κάτι καινούργιο είτε στον αισθηματικό τομέα είτε στον επαγγελματικό στίβο διότι θα χρειαστεί να το αναθεωρήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Απολαύστε τις διακοπές όπου έχετε επιλέξει να βρίσκεστε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.