Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Φωκαέων Πολιτεία: Μια υπέροχη βραδιά, αφιερωμένη στα ταξίδια των Φωκαέων, με τη...

Φωκαέων Πολιτεία: Μια υπέροχη βραδιά, αφιερωμένη στα ταξίδια των Φωκαέων, με τη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτρου Φιλίππου

Μια διακαής επιθυμία των κατοίκων της Παλαιάς Φώκαιας, η ανακαίνιση δηλαδή του παλαιού Δημοτικού Σχολείου αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.  

Θα πρέπει να συγχαρούμε τη “Φωκαέων Πολιτεία” και τη κα Ζαχαρώ Φραντζέσκου, για την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, που πραγματοποίησε χθες, παραμονή του Αγίου Φανουρίου, στο Θεατράκι της Φώκαιας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρου Φιλίππου, ο οποίος μάλιστα στον σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, ενημέρωσε πως η Περιφέρεια Αττικής έχει εντάξει στο τεχνικό της Πρόγραμμα το έργο της επισκευής του παλαιού Δημοτικού Σχολείου και της δημιουργίας Πολιτιστικού Κέντρου στη Παλαιά Φώκαια.

Πιό συγκεκριμένα, μετά την εορτή και την περιφορά της εικόνας του Αγίου Φανουρίου, ακολούθησε μια σπουδαία εκδήλωση από την “Φωκαέων Πολιτεία ” με αφηγήτρια την Ζαχαρώ Φραντζέσκου!

Η Βραδιά ήταν αφιερωμένη στα ταξίδια των Φωκαέων στη Μεσόγειο με εικόνες και ζωντανή μουσική.

Ταξιδεύοντας στις αποικίες των Φωκαέων από την Φώκαια της Ιωνίας στη Μασσαλία, το Αμπούριας της Ισπανίας, την Ελέα της Ιταλίας.

Τα τραγούδια της Μεσογείου, τραγούδησε η Ντόρα Αθανασίου. Στο πιάνο ο Γιώργος Κοντοβάς.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου συγχάρηκε τους διοργανωτές για την εκδήλωση και ενημέρωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει εντάξει στο τεχνικό της Πρόγραμμα το έργο της επισκευής του παλαιού Δημοτικού Σχολείου και δημιουργιας Πολιτιστικού Κέντρου προϋπολογισμου 800.000€ και αναμένεται να δημοπρατηθεί άμεσα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.