Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νατάσσα Μποφίλιου
 – Βαβέλ ΙΙ – Summer Edition 13.08.2017 στο Sani

Νατάσσα Μποφίλιου
 – Βαβέλ ΙΙ – Summer Edition 13.08.2017 στο Sani


Η αισθαντική Νατάσσα Μποφίλιου θα εμφανιστεί στην ενότητα Greek Variations του Sani Festival, στις 13.08.2017. Στην εμφάνισή της θα παρουσιάσει το 5ο της δίσκο, «Βαβέλ ΙΙ», για το πιστό κοινό της, στον δίσκο υπάρχουν μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες τους στιγμές από το παρελθόν.




Η Νατάσσα Μποφίλιου γεννήθηκε το 1983, στη Αθήνα.
Ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι στα 21 της χρόνια παράλληλα με τις σπουδές της στο τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2004 πήρε μέρος σε ακρόαση της δισκογραφικής εταιρείας «Μικρή Άρκτος», όπου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να συμμετάσχει σε δίσκο με δύο τραγούδια. Ένα χρόνο μετά ηχογραφεί το πρώτο της προσωπικό δίσκο, ‘Εκατό Μικρές Ανάσες’ (2005), ενώ ακολουθούν συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες, όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, και με καταξιωμένους συναδέλφους της, όπως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Γιάννης Χαρούλης.

Από νωρίς στην καριέρα της ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος και ο Θέμης Καραμουτίδης αποτελούν πιστούς συνεργάτες, πέρα από πολλές επιτυχίες που κέρδισαν μαζί, ολοκλήρωσαν και το άλμπουμ «Βαβέλ ΙΙ», το οποίο και παρουσιάζουν στη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία τους.



Την Κυριακή 13 Αυγούστου, η μεγάλη τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου, θα κάνει μία στάση στο Sani Festival, ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στον Λόφο της Σάνης, για να μας γεμίσει με την εξαιρετική φωνή της και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της, πιο εξωστρεφής από ποτέ, με πάθος, ένταση και παλμό.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική Είσοδος: 20€
Είσοδος αριθμημένης θέσης: 30€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η προπώληση εισιτηρίων είναι διαθέσιμη δύο εβδομάδες πριν από κάθε εκδήλωση.
Εισιτήρια για τις εκδηλώσεις του Sani Festival μπορείτε να προμηθευτείτε με τους εξής τρόπους:
ONLINE
μέσω της ιστοσελίδας sanifestival.gr, της πλατφόρμας tickethour.com, με χρέωση πιστωτικής κάρτας
• η on line διάθεση των εισιτηρίων μέσω διαδικτύου ολοκληρώνεται 24 ώρες πριν την εκδήλωση.
• μέσω της on line αγοράς των εισιτηρίων αριθμημένης θέσης, μπορείτε να διαλέξτε τη θέση σας στο Λόφο της Σάνης, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα στο πλάνο θέσεων.
• η παραλαβή των εισιτηρίων γίνεται απευθείας από τους χώρους των εκδηλώσεων.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της tickethour.com (+30 210 8938 111 / 09:00-21:00 καθημερινές και Σαββατοκύριακο).

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Stereodisk | Αριστοτέλους 4, Τ: 2310 262912
Κωνσταντινίδης Book & Style | Μητροπόλεως 92, Τ: 2310256173
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: στα ξενοδοχεία του SANI RESORT και στο K-Books στη SANI MARINA, Τ: 23740 99400

Επίσης εισιτήρια προπωλούνται σε όλο το συνεργαζόμενο της tickethour.com δίκτυο καταστημάτων Γερμανός σε όλη την Ελλάδα (με επιπλέον χρέωση 1€)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.