Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά στην εκδήλωση-θεσμό Blue Dream στη Νέα...

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά στην εκδήλωση-θεσμό Blue Dream στη Νέα Υόρκη

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με τον π. Αλέξανδρο Καρλούτσο, Πρωτοπρεσβύτερο της Αρχιεπισκοπής Αμερικής του Οικουμενικού Πατριαρχείου, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Κώστα Τσέγα και την Προισταμένη του ΕΟΤ Αμερικής- Καναδά κα Γκρέτα Καματερού

Σημαντικές επαφές και προωθητικές ενέργειες για την προβολή της Ελλάδας και του ελληνικού τουρισμού στις ΗΠΑ

H Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη κ. Κωνσταντίνο Κούτρα, τον Περιφερειακό Διευθυντή Πωλήσεων της Emirates (ΗΠΑ-Ανατολικών Πολιτειών) κ. Joel Goldowsky και τον εκπρόσωπο του Hellenic Initiative, κ. Peter Poulos

Στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση- θεσμό Blue Dream Summer Gala της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας της Κοιμήσεως Θεοτόκου των Χάμπτονς στη Νέα Υόρκη, παρέστη η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Κώστας Τσέγας, στο πλαίσιο επίσκεψής τους στις ΗΠΑ για την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού.

H εκδήλωση διοργανώθηκε από τον π. Αλέξανδρο Καρλούτσο, Πρωτοπρεσβύτερο της Αρχιεπισκοπής Αμερικής του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και την Πρεσβυτέρα Ξανθή. Παρευρέθηκαν 450 προσκεκλημένοι, διακεκριμένοι Αμερικανοί και Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες, μεταξύ αυτών οι κ.κ. John και Μargo Catsimatidis, John Kalamos, Dean Metropoulos και John Koudounis, ο εκπρόσωπος του Hellenic Initiative, κ. Peter Poulos, o Διευθυντής Πωλήσεων της Emirates για τις Ανατολικές Πολιτείες των ΗΠΑ, κ. Joel Goldowsky, και ο Γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, κ. Κωνσταντίνος Κούτρας. Συμμετείχε επίσης η Προϊσταμένη του ΕΟΤ Αμερικής και Καναδά κα Γκρέτα Καματερού.

Στην εκδήλωση διανεμήθηκε αναμνηστικό λεύκωμα, που περιλάμβανε ειδικό αφιέρωμα- καταχώρηση για την Ελλάδα, στο πλαίσιο του υλοποιούμενο διαφημιστικού προγράμματος του ΕΟΤ στις ΗΠΑ για το 2017 και των στοχευμένων ενεργειών για την προσέλκυση τουριστικών ροών επισκεπτών υψηλού εισοδηματικού χαρακτήρα.

Κατά την επίσκεψή τους στη Νέα Υόρκη, η Υπουργός Τουρισμού και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ συναντήθηκαν με εκπροσώπους tour operators και ταξιδιωτικών γραφείων για την ενημέρωσή τους σχετικά την πορεία των κρατήσεων προς την Ελλάδα. Στις συναντήσεις επιβεβαιώθηκε η ανοδική πορεία των αφίξεων από ΗΠΑ για το 2017 και συζητήθηκε η θετική πορεία των πωλήσεων πακέτων που έχουν ξεκινήσει ήδη για το 2018.

Η κα Κουντουρά και ο κ. Τσέγας επισκέφθηκαν το γραφείο του ΕΟΤ στη Νέα Υόρκη, και συναντήθηκαν με τον νέο Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Ελλάδας, κ. Γιάννη Μπουμπούκη.

Στη συνέχεια αναχώρησαν για το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, όπου η κα Κουντουρά θα παραστεί ως επίσημη προσκεκλημένη και ομιλήτρια στο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, ΑSTA.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.