Home Ειδήσεις στα Ελληνικά MINDHAUS: Νέα εταιρία στον τομέα του τουριστικού marketing από την V+O

MINDHAUS: Νέα εταιρία στον τομέα του τουριστικού marketing από την V+O

Η V+O ανακοινώνει την είσοδό της στον τομέα του τουριστικού marketing μέσω της ίδρυσης, σε συνεργασία με τον Ιωσήφ Πάρσαλη, της MINDHAUS, μίας νέας εταιρίας, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της στρατηγικής marketing, επικοινωνίας και branding για επιχειρήσεις και φορείς του ευρύτερου τουριστικού τομέα. Ο Ιωσήφ Πάρσαλης ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη στον τομέα της επικοινωνίας του τουρισμού στη χώρα μας αναλαμβάνει επικεφαλής της νέας εταιρίας.

Έχοντας ήδη εκτεταμένη, πολυετή εμπειρία στην επικοινωνία του τουρισμού και όλων των υπηρεσιών του τομέα – αεροπορικός, αεροδρομιακός, φιλοξενία, επικοινωνία τουριστικών προορισμών – και με δεδομένο ότι ο τουρισμός είναι ο πλέον αναπτυσσόμενος τομέας της χώρας μας, η V+O προχωρά στη δημιουργία της MINDHAUS.
Μια επιχειρηματική κίνηση που έρχεται ως η επόμενη φυσική συνέχεια στη μέχρι τώρα πορεία της V+O και υλοποιείται με τον Ιωσήφ Πάρσαλη, Γενικό Διευθυντή μέχρι πρότινος και ιδρυτικό στέλεχος της Marketing Greece, ο οποίος διαθέτει βαθιά γνώση του τουριστικού marketing και των αναγκών της αγοράς.

Η MINDHAUS έρχεται να καλύψει το κενό της ουσιαστικής και σε βάθος στρατηγικής στην τουριστική επικοινωνία. Φιλοδοξεί να γίνει ο στρατηγικός σύμβουλος και συνεργάτης εταιριών του ευρύτερου τουριστικού τομέα, παρέχοντας υπηρεσίες σε όλα τα στάδια της επικοινωνίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό: από την έρευνα και ανάλυση των αναγκών και το planning, μέχρι τον στρατηγικό σχεδιασμό του marketing, της digital επικοινωνίας και την ολοκληρωμένη υλοποίηση και αξιολόγηση των ενεργειών marketing και επικοινωνίας.

Ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης, Πρόεδρος του V+O Group, δήλωσε: «Είναι στο DNA της V+O να προχωρά και να καινοτομεί με στρατηγική, όραμα και αποτέλεσμα. Η ίδρυση της MINDHAUS είναι η απάντηση στη ραγδαία ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας, που συνδυάζεται με την συνολική εμπειρία της V+O στην στρατηγική επικοινωνία. Αποτελεί μεγάλη χαρά για εμάς να καλωσορίζουμε τον Ιωσήφ Πάρσαλη στην ομάδα μας, ένα στέλεχος με τεράστια εμπειρία και γνώση του χώρου, που μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμα πιο σίγουροι για την νέα επιχειρηματική μας πρωτοβουλία».

Ο Ιωσήφ Πάρσαλης, Γενικός Διευθυντής της νέας εταιρίας ανέφερε: «Στη MINDHAUS έχουμε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη, ήδη από την πρώτη στιγμή. Είναι τιμή και μεγάλη ευθύνη, το ότι μου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Ο στόχος μας είναι να σταθούμε δίπλα στην επιχείρηση και τον επιχειρηματία, να μας εμπιστευτεί, να τον συμβουλεύσουμε, αλλά και να τον βοηθήσουμε να πετύχει τους στόχους και να φέρει τα αποτελέσματα που επιδιώκει. Η εταιρία έχει αυτή τη φιλοσοφία, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες marketing και επικοινωνίας, με απόλυτη δέσμευση στο άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα».

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.