Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 5o Business Travel Professionals Forum από τη SWOT “The Full Day Project”

5o Business Travel Professionals Forum από τη SWOT “The Full Day Project”

Celestyal Cruises

To 60% των συμμετοχών “έκλεισαν”…4 μήνες πριν τη διοργάνωση!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτή τη χρονιά, το 60% των συμμετοχών έκλεισε ήδη την παρουσία του στο μεγαλύτερο B2B Forum για επαγγελματίες του τουρισμού, το Business Travel Professionals Forum 2017.

Είκοσι πέντε (25) κορυφαίες ξενοδοχειακές εταιρείες με περισσότερα από 40 ξενοδοχεία συνολικά σε 15 προορισμούς της Ελλάδας, έχουν πάρει ήδη θέση, εκμεταλλευόμενες, την ειδική έκπτωση (20%) πρόωρης κράτησης – εγγραφής, που προσέφερε η διοργανώτρια εταιρεία SWOT | Hospitality Management Company, για όλο τον Ιούνιο και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Η μοναδική φετινή διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017, στον «Φάρο» του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σε ένα ολοήμερο event με την ονομασία «Τhe Full Day Project», όπου εκτός των προγραμματισμένων B2B συναντήσεων, θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις, σεμινάρια και ένα networking cocktail party με την ολοκλήρωση των εργασιών.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και πλέον είναι η σειρά σας… για να πάρετε θέση!

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο www.btpf.eu, στο τηλεφωνικό κέντρο +30 210 6525520 & στο forum@swot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.